2777
2789
عنوان

شوهرم میخواد به زور

| مشاهده متن کامل بحث + 5116 بازدید | 169 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سرمای اردبیلو بهونه کن بگو برین تبریز که بهش نزدیک تره🤦🏻♀️ چون شیش ماه دومش یکم سرده برا خودشم سخت ...

عادت که داره، اونجا میگه نه، میگی شهری که فامیل هام هستن، اگه تبریز و میگفت میرفتم حالا، هر چند فرقی ندارن ها ولی باز امکاناتش بیشتره

دارم به جدایی فک میکنم. نه بخاطر یه شهر بخاطر اینکه به نظرم اهمیت نمیده

تو دیگه خیلی لوسی، بنظرم بهترین جا واسه یه تورک همین شهر هان، اخه بری لرستان چی کار؟؟

☆اونوتما دوشمانلارین،چوخدولار اطرافیندا ☆                   🟦🟥🟩 ✴️ یاشاسین آذربایجان ✴️

لرستان مردم خوبی داره

مردم این شهر ها خوب نیستن؟ خوبه میگی خودت اهل اینجایی وگرنه خدا میدونه چقدر تحقیر میکردی، میگی با تورک ها کنار نمیام، خودتم که تورکی یه ادم چقدر میتونه خود تحقیر باشه

☆اونوتما دوشمانلارین،چوخدولار اطرافیندا ☆                   🟦🟥🟩 ✴️ یاشاسین آذربایجان ✴️

انقدر خستم دیگه حال اینم ندارم. فقط میخوام جدا شم راحت شم، اخه ازدواجم چی بود این وسط

فداتشم واسه ی شهر رفتن ک نباید بفکر جدایی بیوفتی، اگ همسرتون ازهمه لحاظ خوبه و الان فقط مشکل اینه بجای کم اوردن و فکر جدایی سعی کن کاری کنی ک حرف شما بشه

مردم این شهر ها خوب نیستن؟ خوبه میگی خودت اهل اینجایی وگرنه خدا میدونه چقدر تحقیر میکردی، میگی با تو ...

ترکم ولی متعصب نیستم مثل یه عده. مطمئمنم خودت بهتر منظورمو میگیری

ترکم ولی متعصب نیستم مثل یه عده. مطمئمنم خودت بهتر منظورمو میگیری

نه اصلا نمیفهمم چی میگی. من به عنوان یه تورک زادگاهم و سرزمینمو به کل دنیا نمیدم

فداتشم واسه ی شهر رفتن ک نباید بفکر جدایی بیوفتی، اگ همسرتون ازهمه لحاظ خوبه و الان فقط مشکل اینه بج ...

خدانکنه❤

اخه وقتی نظرم اهمیتی نداره این زندگی به چه دردی میخوره

خب همه مثل هم نیستن، شما دوس داری من دوس ندارم، نمیفهمی؟

امیدوارم شوهرت حرفتو قبول کنه، پاتم تو شهرمون نزاری

امیدوارم شوهرت حرفتو قبول کنه، پاتم تو شهرمون نزاری

از شما اجازه نمیگرم واسه رفتن به شهری، ببینم اصلا خودت واسه کدوم شهری؟ دقیقا واسه همین تعصبات احمقانتون هست که نمیخوام بیام این شهر ها

خدانکنه❤ اخه وقتی نظرم اهمیتی نداره این زندگی به چه دردی میخوره

واسه همه ی تصمیمات اینطور رفتار میکنه؟ اگ واسه همشون هست ک حق داری خسته بشی.. امااا اگ فقط اینه، بهش بگو منم نیازدارم بهم احترام بزاری و من عشقتو توی توجه کردن ب حرفام میبینم