2777
2789

بچه ها فروردین ۳ عروسیم

به نظرتون میتونم ۲۰ کیلو کم کنم تا اون موقع

لطفا راهنماییم کنید

تا حالا کسی دیدید تو ۳ ماه کسی ۲۰ کیلو کم کنه

رژیم سخت بگیرم با ورزش تو این ۳ ماه میتونم؟؟

تو رو قرآن راهنماییم کنید هروی رژیم سختی گرفته چی بوده

قد و وزن آلانت ؟؟

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔نره خر جماعت درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نشدنی که نیست ولی تو دو ماه ۲۰ کیلو کم کردم اسیبش بیشتر از تپلی بودن ! اشتباه نکنم نهایت ماهی ۴ کیلو

فاصله اجتماعی را رعایت کنید! ازآدم مشکوک به ویروس ۲ متر؛از آدم دروغگو ۱۰ متر،ازآدم ریاکار ۱۰۰ متر                  ازآدم متعصب ۱۰۰۰ متر،ازآدم حسود ۱۰/۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰ متر 🤦

من سال پیش تو ۳ماه با رژیم اصولی و ورزش ۱۰کیلوکم کردم نه پوستم شل شد نه معده م داغون شد

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔نره خر جماعت درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو

پروتئین زیاد بخور

عصرهم از ۶تا ۸صبح چیزی نخور جزمایعات

قندو شکر و شیرینی حذففف

بدی مکن که در این کشتزار زود زوال به داس دهر همان بدروی که میکاری..                                                                  لطفاً درخواست دوستی ندین .