2777
2789

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

یه دکتری گفت به این منظور که داروهای گیاهی بی خطر هستن هر چیزی رو استفاده نکنید

گفت همین رازیانه که چقد خواص داره اگه به طبع کسی سازگار نباشه زیر سه دقیقه میمیره دور از جون

دکتر برو عزیزم

همه الان تو کار اینن لاغر کنن چاقی که خوب نیست

خود چاقی تنبلی تخمدانت رو بیشتر میکنه

چرا فکر میکنید هرچی گیاهیه، عوارض نداره؟

چقدر آدم که با فکر اینکه داروی چاقی یا لاغری گیاهی مصرف کردن و نهایتا کبد و کلیه شون از کار افتاده.

شما هم که تنبلی تخمدان داری دیگه بدتر.

❌کاربری غیرفعاله. سایت رو به دلیل مدیریت افتضاح، تبعیض بین کاربران و نبودن آزادی بیان بایکوت میکنم.❌ ۱۴ خرداد ۱۴۰۵... منو در کانال تلگرامی «غار افلاطون» با آیدی cave_plato پیدا کنید.✍️

یه دکتری گفت به این منظور که داروهای گیاهی بی خطر هستن هر چیزی رو استفاده نکنید گفت همین رازیانه که ...

کلا ن چاقی ن لاغری بیش از حد خوب نیس ، من حداقل ده کیلو کم داره برا وزن نرمال به همون برسم کافیه چاق نمیخوام🤦🏻♀️

وحشتناک لاغرم

خب شما اول باید دلیل لاغری رو پیدا کنی.میتونه مشکل از غدد درون ریز یا اعصاب یا گوارش با آلودگی انگلی باشه. بعد ببینی درمان اون چیه و با تغذیه درست و اصولی بری جلو.

❌کاربری غیرفعاله. سایت رو به دلیل مدیریت افتضاح، تبعیض بین کاربران و نبودن آزادی بیان بایکوت میکنم.❌ ۱۴ خرداد ۱۴۰۵... منو در کانال تلگرامی «غار افلاطون» با آیدی cave_plato پیدا کنید.✍️