2777
2789

این دردی که من گرفتم سرما خوردگی نیست صدبرابر بیشتره ۵شبه دارم میمیرم از بدن درد هرچی سرم دارو هیچ به هیچ فقط دوساعت اثر میکنه

تب و لرز های شدید طوری که یبار از سرما میمیرم یبار از گرما

از جام نمیتونم پاشم کل استخون های بدنم درد میکنه تیر میکشه انگار یکی چکش برداشته داره استخونامو خورد میکنه

گلو درد تنگی نفس سرفه های پی درپی

سر درد هم که امونمو بریده اصلا رفته رفته عوض خوب شدن بدتر میشم خونه بهم ریخته نمیتونم مرتب کنم فقط با درد و مرگ پامیشم دوتا ظرفی که استفاده کردیمو میشورم تو شهر غریب یکیم نیس بهمون سر بزنه همسرمم از من گرفته دوروزه

کیا تو این شرایط بودن چکار کردین دوره اش چقده

اگه از گذشته‌ت زخم خوردی، نزار همون زخم آینده‌تو هم زخمی کنه❤️‍🩹متاهل و متعهد به همسرم💓

حتمن بازبرودکتر

من شیاف استامبنوفن۳۲۵گذاشتم خوب بود

دلم یک خواب میخواهد به وسعت مرگ🤍خدایاشکرت🤍همیشه بودی ، بازم بمون ، اگر ناشکریتو کردم بزار به حساب سادگی و تنهاییم و خستگیم ،وگرنه خودتم میدونی تا عمر دارم مدیونتم خدا 🫂🤍

حتمن بازبرودکترمن شیاف استامبنوفن۳۲۵گذاشتم خوب بود

تا حالا شیاف استفاده نکردم نمیدونم بزارم نزارم🤕

اگه از گذشته‌ت زخم خوردی، نزار همون زخم آینده‌تو هم زخمی کنه❤️‍🩹متاهل و متعهد به همسرم💓

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم همین الان مثل شمام و دقیقا تو شهره غریب تک و تنهام شوهرمم 6 صبح میره 9 شب میاد

آبریزش بینی دارم چشام ورم کردن خونی شدن آب میاد ازشون عطسه کشته منو بینیم درد میکنه

منم همین الان مثل شمام و دقیقا تو شهره غریب تک و تنهام شوهرمم 6 صبح میره 9 شب میاد آبریزش بینی دارم ...

وای چقد درکت میکنم

این چند روز قشنگ مرگ و به چشم دیدم 😔نمیدونم این چه مرضی هس بخدا درد بدنم به حدی هست که دوساعته میخوام ازجام پاشم یه چیکه آب بخورم پاهام به زمین نمیاد

وای چقد درکت میکنماین چند روز قشنگ مرگ و به چشم دیدم 😔نمیدونم این چه مرضی هس بخدا درد بدنم به حدی ه ...

انشاالله که بهتر بشید بخدا من همزمان پریود هم هستم دیگه بدتر پا میشم چشام سیاهی میرن پاهام جون ندارن وایسن و راه برم

وای چقد درکت میکنماین چند روز قشنگ مرگ و به چشم دیدم 😔نمیدونم این چه مرضی هس بخدا درد بدنم به حدی ه ...

این ویروس ها وقتی میاد دور از جون آدم تا دم مرگ میره ولی خوب شدنش هم یهویی هست انشالله زود خوب بشی. تا میتونی اب جوش و عسل قاطی کن و بخور.