2777
2789

طبقه چهار آپارتمانم بالاخره گرفتمش یه سوسک باریک قرمز بود اووقققق اولین باره تو عمرم چنین چیزی میبینم قبلنم یکی داخل کابینت آبگرمکن بود خیلی جاهاشو با نایلون بستم از کجا اومده چیکار کنم یخچالو؟

پودر سفید مورچه هم گرفتم از کجا میان توروخدا.

خدا نگذره از شوهرم با این خونه گرفتنش. هر سال از این خونه به اون خونه

واییییییی حالم بد شد

همه چیزا یخچالو بنداز دووور😂🤦🏻♀️💔

لطفاً اگه امضامو میبینی 3 تا صلوات واسه قبول شدنم تو رشته مورد علاقم بفرست ممنوووونم عسلم🥺❤️.                    «علم اگر اشتباه کند، اشتباهش را خواهد پذیرفت اما مذهبیون شما را میکشند تا ثابت کنند دین هرگز اشتباه نمی کند!!! -سخنی از برتراند راسل🌱❤️‍🔥

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خواهر کمکم کم اینک گزارش بزن واست صلوات میفرستم

https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=17510198&slug=خانما-خواهش-میکنم-توروخدا-ی-لحظه-بیاین&postId=403605919

🎀حسین جان.. مرا هزار امید است

همه سربسته هستن چیکارشون کنم؟

سر بسته هارو بگیر زیر آب دست بکش بهشون محکم مثل سس و اینارو

اونا که درشون بازه مثل میوه قاچ شده و غذا همه رو بنداز بره

سوسک الکی تو یخچال نرفته حتما دست به ی چیزی زده

میخورین مریض میشین

لطفاً اگه امضامو میبینی 3 تا صلوات واسه قبول شدنم تو رشته مورد علاقم بفرست ممنوووونم عسلم🥺❤️.                    «علم اگر اشتباه کند، اشتباهش را خواهد پذیرفت اما مذهبیون شما را میکشند تا ثابت کنند دین هرگز اشتباه نمی کند!!! -سخنی از برتراند راسل🌱❤️‍🔥

سر بسته هارو بگیر زیر آب دست بکش بهشون محکم مثل سس و اینارواونا که درشون بازه مثل میوه قاچ شده و غذا ...

یعنی تو میگیچه جوری رفته داخل یخچال با چی؟ بنظرم همین الان رفته بود

طبقات بالا رو نمیتونه رفتهباشه نه؟؟؟؟؟

اونارو چیکارکنم؟

یعنی تو میگیچه جوری رفته داخل یخچال با چی؟ بنظرم همین الان رفته بود طبقات بالا رو نمیتونه رفتهباشه ن ...

ی جا ی درزی چیزی بوده رفته یا باز بوده درش

یا حواست نبوده تو ی چیزی افتاده گذاشتیش تو یخچال مونده یا چسبیده به چیزی

شایدم درو که باز کردی از زیر رفته تو

معلوم نیست شاید طبقات بالام رفته

ی جا ی درزی چیزی بوده رفته یا باز بوده درشیا حواست نبوده تو ی چیزی افتاده گذاشتیش تو یخچال مونده یا ...

واییی باید همه رو بشورمبقیهرو هم ضدعفونی کنم ولی نمیدونمبا چی ضد عفونی کنم؟