2777
2789

اولی ملی گلد وارد این سایت بشین کد معرف: MGEeWI2v5Gum حتما بزنید احراز هویت حتما انجام بدین ۱۶۰ هزارتومن میده

دومی سایت میلی گلد این کدمعرف کپی کن و بزنید:milli-vxke0 و احراز هویت انجام بده ۱۴۰ هزارتومن میده

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چجوری وارد ملی گلد شم؟؟آخه میرم تو سایتش اخراز هویت و ثبت نام میاد بالا قسمت کد معرف نمیاد

توگوگل بزن ملی گلد اونجا ک شماره تماس کد معرف من بزن حتما باید بزنی توپول بد و حتما احراز هویت انجام بد

خب راستش بگو عزیزم، حلال باشه سهمت ، کجا مستقیم چند میلی طلا میده فروش میزنن

ملی گلد و میلی گلد با کد معرف من مبلغ ۱۴۰ تا ۱۵۰ هرکدوم میده بعد ثبت نام و کد معرف ک زدی وارد برنامه میشی قسمت احراز هویت حتما انجام میدی تا پول برات میاد بعدم انتقال میدی ب کارتت من تاالان ۷۰۰ هزارتومن گرفتم

من زدم کدتو احراز هویتم کردم ولی پنجاه هزار داد بهم چرا ؟برداشتم نمیشه کنم تا وقتی سی سوت بشه

میلی گلد انجام دادی ؟ اون راحت میشه برداشت کرد

اون ملی گلد اینطوری چرخونه ملی گلد هم بزن ۱۵۰ میشه