2777
2789

ب شدت خانواده سمی هستن

دائم سعی میکنن تو جمع کوچیکم کنن

حتی ی جاری دیگ دارم هرچی اونا میگن میکنه دیشب تو مهمونی مشاوره داده بودن چ لباسی بپوشه گفته بودن حتمن اینو لباس مهمونی شبیه دلقکا شده بود بیچاره

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حفظ فاصله .احترام .اصلا باهاشون صمیمی نشو احترام خودتو نگه دار .فاصله رو حفظ کنی و باهاشون با احترام ...

دیشب تا صب خاب ب چشام نیومده

شوهرمم نخواستم چیزی بگم فک میکرد حسودیم میشه برا مراسمشون

حفظ فاصله .احترام .اصلا باهاشون صمیمی نشو احترام خودتو نگه دار .فاصله رو حفظ کنی و باهاشون با احترام ...

وقتی توی جمع سرم داد میزنن

یا تیکه میندازن چی بگم

کلاس فن بیان رفتم ولی با آن حال جای شلوغ حالم بد میشه سرم داد میزنن قفل میکنم

دیشب تا صب خاب ب چشام نیومدهشوهرمم نخواستم چیزی بگم فک میکرد حسودیم میشه برا مراسمشون

خیلی درگیرشون نشو .آنقدر مشکلات زندگی زیاده که خواهر شوهر و مادر شوهر دیگه عددی نیستند

برای خودت کار و سرگرمی و باشگاه و تفریح بچین .حیفه عمر و جوانی خودته

خیلی درگیرشون نشو .آنقدر مشکلات زندگی زیاده که خواهر شوهر و مادر شوهر دیگه عددی نیستند برای خودت کار ...

کاملا درسته

و منم میخام ک کاری کنم دیگ نتونن توهین تحقیرم کنن برای اون چه کنم

وقتی توی جمع سرم داد میزننیا تیکه میندازن چی بگم کلاس فن بیان رفتم ولی با آن حال جای شلوغ حالم بد می ...

میتونی کمتر بری یا اصلا نری؟

مثلا اگر مهمونی ساعت ۹تا ۱۱ هست شما نیم ساعت آخر رو برید؟

اگر داد زدند زل بزن با آرامش بگو آروم صحبت کن زشته واسه یه خانم متشخص آنقدر داد بزنه

تغریبا

پس با سیاست و محبت کاری کن اگه تحقیرت کردن شوهرت جوابشونو بده اگه در نبود شوهرتم اذیتت میکنن خودت همونجا جواب بده بعدش قهر کن برو خونتون طلبکارم باش پیش شوهرت بگو من انقد دوسشون دارم انقد احترام میذارن اونوقت اونا اینطوری جوابمو میدن مظلوم نمایی کن و ناراحت باش و گریه تا میتونی 😐

فقط 9 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
میتونی کمتر بری یا اصلا نری؟ مثلا اگر مهمونی ساعت ۹تا ۱۱ هست شما نیم ساعت آخر رو برید؟اگر داد زدند ز ...

خیلییی کم میرم ی جمع مهمونی چیزی باشه مجبور باشم برم ولی با این حال یکم هیچی نگفتم عادت کردن

من تنها اونا چن نفر

حالا که شوهرت پشتته خیلی عالیه

همون موقع که داد میزنن باهاشون برخورد جدی کنه

دیگه تماس نگیره اگر گفتند چرا نمیای واضح بگه هر موقع احترام خانمم و خودم رو حفظ کردید میام در غیر این صورت کاری باهاتون ندارم