2777
2789
عنوان

هدف مادرشوهر موزی من چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 1266 بازدید | 86 پست

دوتا بچه رو بزار خونه برو خونه بابات یک ماه.

بگو من اگر بخوام برم خونه بابام تنها میرم .بچه ها هم باید خونه باباشون بمونن به من ربطی نداره.

درسته سخت هست.اما هیچ کس حوصله بچه یکی دیگه رو نداره.

بی فرهنگی و بیشعوری اینجا بیداد میکنه خانواده هاتون ادب یادتون ندادن؟حداقل برای ساده ترین چیز ها؟

پدر شوهر نداری؟؟ عجب آشغالیه مادرشوهرتتنها راه انتقام گرفتنت از این زن اینه که پسرشو ازش بگیریسوهرتو ...

ببین دقیقا من یه کاری کردم که دیگه خونه ی مادرش که تعریف میکرد اشپزیش خداست هیچی نمیخوره که بیاد خونه شام بخوره،مثلا بهترین چای با هل دارچین گل دم میکنم هرشب بهترین غذا نه بخاطر اون بخاطر خودم بعدش دیگه فهمید خونه داری آشپزی یعنی چی،مادرش سالی یه بار مرغ ورب درست میکنه یا خونه ش افتضاح کثیفه واسه همین دیگه همسرمم به روتین خونمون عادت کرده

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من اوایل بچه دار شده بودم حذف همسرم همین بود برید بخونید اونحا،از اونطرفم ندارم رک گفت ناراحت نشیا شوهرت عادت نده حالا هفته ای یه روزمیرفتم،تو میری بعدش رولحاف تشک میشورم اینا،منم دیگه شب نرفتم گفتم با بچه نمیتونم بچه رو تو نگه دار من برم بمونم،الان اگه سالی یه روز برم بمونم انگار لطف بزرگی کردم

دوتا بچه رو بزار خونه برو خونه بابات یک ماه.بگو من اگر بخوام برم خونه بابام تنها میرم .بچه ها هم بای ...

بابا کاش میتونستم....دوتا گوشی میده دست بچه ها هیچچی هم جز تنقلات نمیده بهشون...تازه این اگه مامانش نیاد یا دوستاش نیان...وگرنه که یه پیام میده اگه اومدی بچه هاتو ببری که اومدی وگرنه من دارم میرم با فلان دوستم بیرون چند نیستم خونه

توام هی به شوهرت بگو بچه هارو وردار برین خونه ی مادرت،یا بچه هارو بردار برو خونه ی مادرشوهرت یه سره ...

ور میداره میره ولی بچه کوچکترین بی احترامی به مادرش کنه میزنه تو گوش بچه

پس این دنبال پول شوهرته معلومه تو چرا خرجی نمیگیری از شوهرت؟

میگیرم .ولی از یه حد نرمال که پیش همه بگه اینقدر،همه بگن کافیه بیشتر نمیده...اونم جیب شوهر و خالی نمیکنه که...فقط یه مسافرت میرفتم خالی میشد که اونم اصلا زیر بار مسافرت رفتن نمیره...

الان میگم خونه رو عوض کنیم کوچیکه...گفتم بزار پول دستش نمونه بعد بفرستم خونه ننش...قبول نکرد...داد و بیدادی راه انداخت که

اول که محکم جوابشو بده بگو ربطی بهش نداره درواقع شوهرت بابد این کارو کنه یه بار بچه هارو بنداز سرش ب ...

بابا اینا انقدر کثیفن که به بچه های من تجاوز میکنن بعد میان دنبال من که بیا بچه هاتو ببر روانپزشک

به من نمیگه .جرعت نداره یا به بابام زنگ میزنه..یا به شوهرم میگه بزار رو ایفون بشنوه ...بره خونه بابا ...

باشه همون به به پدرت یا شوهرت هم که گفت جوابشو بده، چرا باید به خودش حق چنین حرفهایی بده، حتی شوهرتم پشتشو گرفت باز بگو، اون که در هر حال میگه تو بری لااقل دق و دلیتو خالی کن سرش

آدم عروس و نوه داشته باشه و هنوز رفتار و گفتار درست یاد نگرفته باشه نوبر والله

جنگ نبود، ابزار سنجش حلال زادگی بود 🇮🇷

میگیرم .ولی از یه حد نرمال که پیش همه بگه اینقدر،همه بگن کافیه بیشتر نمیده...اونم جیب شوهر و خالی نم ...

پس حسود تو هست خودش نمیتونه بره این ور اون ور...اما شوهرت خیلی خاله زنکه

انقدر عصبانی شدم که میخوام این حرفی که نبایدو بزنم

خیلی ببخشید ولی دنبال خونه ی خالیه به پسرش....

زنیکه عفریته چه مرگشه خاک برسرش کنن الهی

خدا بهت صبر بده بابت همچین عجوزه ای