من مریض باشم میگه بره بمونه خونه باباش...به شوهرم میگع ببر بزار.چرا نمیره..عمل کرده باشم همین...دعوامون بشه با شوهرم(شوهر بیشعورم قبلا بهش میگفت) باز میگه...الان دوساله باهاش حرف نمیزنیم...منو شوهرم سرسنگین هستیم و کم حرف میزنیم برای اینکه رومون توروی هم باز نشه شوهرم رفته مونده خونه باغ...خانوم فهمیده زنگ زده بابام که بیا دخترت و ببر خونتون...کلا گیر سه پیچه....باهاش دوست هم بودیم زنگ میزد شوهرم که زنت تابستونه ، عیده، چرا نمیره خونه باباش بمونه..
پدر شوهر نداری؟؟ عجب آشغالیه مادرشوهرتتنها راه انتقام گرفتنت از این زن اینه که پسرشو ازش بگیریسوهرتو ...
ببین دقیقا من یه کاری کردم که دیگه خونه ی مادرش که تعریف میکرد اشپزیش خداست هیچی نمیخوره که بیاد خونه شام بخوره،مثلا بهترین چای با هل دارچین گل دم میکنم هرشب بهترین غذا نه بخاطر اون بخاطر خودم بعدش دیگه فهمید خونه داری آشپزی یعنی چی،مادرش سالی یه بار مرغ ورب درست میکنه یا خونه ش افتضاح کثیفه واسه همین دیگه همسرمم به روتین خونمون عادت کرده
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
من اوایل بچه دار شده بودم حذف همسرم همین بود برید بخونید اونحا،از اونطرفم ندارم رک گفت ناراحت نشیا شوهرت عادت نده حالا هفته ای یه روزمیرفتم،تو میری بعدش رولحاف تشک میشورم اینا،منم دیگه شب نرفتم گفتم با بچه نمیتونم بچه رو تو نگه دار من برم بمونم،الان اگه سالی یه روز برم بمونم انگار لطف بزرگی کردم
دوتا بچه رو بزار خونه برو خونه بابات یک ماه.بگو من اگر بخوام برم خونه بابام تنها میرم .بچه ها هم بای ...
بابا کاش میتونستم....دوتا گوشی میده دست بچه ها هیچچی هم جز تنقلات نمیده بهشون...تازه این اگه مامانش نیاد یا دوستاش نیان...وگرنه که یه پیام میده اگه اومدی بچه هاتو ببری که اومدی وگرنه من دارم میرم با فلان دوستم بیرون چند نیستم خونه
پس این دنبال پول شوهرته معلومه تو چرا خرجی نمیگیری از شوهرت؟
میگیرم .ولی از یه حد نرمال که پیش همه بگه اینقدر،همه بگن کافیه بیشتر نمیده...اونم جیب شوهر و خالی نمیکنه که...فقط یه مسافرت میرفتم خالی میشد که اونم اصلا زیر بار مسافرت رفتن نمیره...
الان میگم خونه رو عوض کنیم کوچیکه...گفتم بزار پول دستش نمونه بعد بفرستم خونه ننش...قبول نکرد...داد و بیدادی راه انداخت که
به من نمیگه .جرعت نداره یا به بابام زنگ میزنه..یا به شوهرم میگه بزار رو ایفون بشنوه ...بره خونه بابا ...
باشه همون به به پدرت یا شوهرت هم که گفت جوابشو بده، چرا باید به خودش حق چنین حرفهایی بده، حتی شوهرتم پشتشو گرفت باز بگو، اون که در هر حال میگه تو بری لااقل دق و دلیتو خالی کن سرش
آدم عروس و نوه داشته باشه و هنوز رفتار و گفتار درست یاد نگرفته باشه نوبر والله
من جات باشم بهش زنگ میزنم میگم حدتو بدون.تو چیکاره ای برای زندگی من تعیین میکنی.اینجا خونه ی منه ،تو هم اگه ناراحتی و حسادت میکنی از این بابت،مشکل خودته.