2777
2789

دیشب خواب دیدم خونمون ی مکان دیگه ای بود مامانم گفت منتو خونه نمیخوابم میخوام بیرون از خونه تو کوچه بخوابم

تو کوچه کخوابید انگار ی تفنگم داشت دیدم نصف شب صدای گلوله میاد ازپنجرهنگاا کردم دیدم گرگ ب مامانم حمله کرده مامانم ۶ ۷ تا تیر بهش زد ولیگرگه هنوز زنده بود

تعبیر اینخواب چیه؟

یک عدد دختر زبروزرنگم

اتفاقا منم دیشب خواب دیدم با شوهرم تو یه جاده ای که سر و ته نداشت حرف میزدیم میخندیدیم یهو شوهرم وایساد گفت حس میکنم گرگ اینوار هست یهو یه گرگ سفید بهمون حمله کرد دست همو گرفتیم داشتیم فرار میکردیم یهو به خودم اومدم دیدم تنهام شوهرم هیچ جا پیداش نیست دیکه از خواب پریدم نفهمیدم آخرش چی میشه

لذت عشق را آدم و حوا بردند... نه رقیبی بود ، نه گذشته ای، نه حسودی و نه بدخواهی ، دو عاشق و یک جهان ، دلم میخواهد حال خوب شان را ... 🥺

اتفاقا منم دیشب خواب دیدم با شوهرم تو یه جاده ای که سر و ته نداشت حرف میزدیم میخندیدیم یهو شوهرم وای ...

وای خدا من میگم این گرگا شاید ادم بدای زندگیمونن ک بهمون اسیب میزنن

یک عدد دختر زبروزرنگم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای خدا من میگم این گرگا شاید ادم بدای زندگیمونن ک بهمون اسیب میزنن

گرگ و مار که میگن دشمنن والا منو شوهرمم بدخواه کم نداریم حتی خواهرشوهرمم نمیخواد خوشبختی مارو ببینه

لذت عشق را آدم و حوا بردند... نه رقیبی بود ، نه گذشته ای، نه حسودی و نه بدخواهی ، دو عاشق و یک جهان ، دلم میخواهد حال خوب شان را ... 🥺

ارع گرگ و مار دشمنن

خوابا واقعیتو یه جورایی بهمون میگن باید ببینیم کی دشمنه از زندگیمون حذفش کنیم یه دوست داشتم دوران مجردی من اونموقع گوشی نداشتم چون خانوادم مخالف ازدواجمون بودن با گوشی دوستم حرف میزدم با شوهرم اونموقع دوست بودیم یه روز که داشتیم خرف میزدیم گفت دیشب پیام دادی گفتی تنهام اس ام اس بده حرف بزنیم تازه فهمیدم دوستم عوض من میره باهاش حرف میزنه و میگه من رها هستم یعتی من ... این دوستم بزرگترين اشتباه و دشمن زندگیم بود و خیلی بلاهای دیگه سرم آورد که از گفتنش حالم بد میشه اینو میگم که دشمنامون نردیکمونن ققط خاموشی حرکت میکنن و گند میزنن به همه چی