2777
2789

من تو اطرافیانم میبینم خیلیا هم ازدواج کردن هم شغل و جایگاه اجتماعی و درامد خوبی دارن .

منم به شوهرم گفته بودم که کار برام خیلی مهمه ، اون موقع که ازدواج کردم شاغل هم بودم ولی خب چون دانشجو بودم کارم پاره وقت و بدون بیمه و امکانات بود و شوهرمم قبول کرد که مشکلی با کار کردنم نداره و حتی ازم حمایت میکنه پیشرفت کنم .

اما بعد از ازدواج و بعد از اینکه درسم تموم شد نذاشت سر کار دیگه ای با مزایای بهتر برم و مجبور شدم همون کار پاره وقتمو فقط داشته باشم به خاطر دعواها و گیرها و جنگ اعصاب هایی که واسم درست کرد .

واقعا ازش بدم اومده و ازش متنفرم .

ولی میگه تو یا باید به اهدافت میچسبیدی یا شوهر میکردی نمیشه که هر دو رو با هم میخوای نمیشه یکیشو انتخاب کن .

خب پس چه جوری بقیه هم ازدواج میکنن هم پیشرفت واقعا ازش متنفرم نارو بهم زد مرتیکه ی دروغگو

من با اطرافیانم مقایسه کردم و فکر کردم منم مثل اونا ازدواج مانع پیشرفتم نمیشه

پیشرفت وشوهر

اولی ملی گلد وارد این سایت بشین کد معرف: MGEeWI2v5Gum حتما بزنید احراز هویت حتما انجام بدین ۱۶۰ هزارتومن میده

دومی سایت میلی گلد این کدمعرف کپی کن و بزنید:milli-vxke0 و احراز هویت انجام بده ۱۴۰ هزارتومن میده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نظر دادن ب زندگی یکی دیگه واقعا سخته چون توی زندگی اون شخص نیستیم کاربرا باید با دقت بیشتری نظر بدن چون ممکن تو زندگی اون شخص تاثیر بزاره و اگه نظر اشتباه بدید خدای نکرده زندگی کسی خراب میشه🌹🌹🌹

ببین نظر شخصی من کاری به قول و قرار قبل ازدواج ندارم چون زندگی انقدر پر چالش که حتی فرض بر این بزاریم طرف سر همه قول و قرارهاش هست اما ممکن تو نظرت عقایدت تغییر کرده باشه و نخوای به اون چیزی ک مثلا چند سال پیش تو ذهنت بود عمل کنی

پیشرفت کار کلاس درس باشگاه کلا هر چیزی ک چه مرد چه زن بهش علاقه داره یا باعث پیشرفتش میشه بعد از دواج همه اینا

میشه الویت دوم ..حالا الویت اول چیه خانواده

همسر فرزند نظر اونا رضایت اونا کم نذاشتن تو زندگی مهمتر از علاقه و پیشرفت هست درسته خیلیا میگن پیشرفت بخاطر خانواده هست اما پیشرفتی ک وقت و زمانی برای خانوادت نزاری بدرد نمیخوره

حالا اگه همه اینا اوکی هست یعنی وقتش داری ولی باز همسرت مخالفه باید دلیل بیاره..تنها این حرفش ک باید یکیو انتخاب کنی دلیل حرفشم بپرس بگو چرا نمیتونم دوتاش انتخاب کنم

لطفا برای حاجتم یه صلوات بفرست دلم شکسته

نظر دادن ب زندگی یکی دیگه واقعا سخته چون توی زندگی اون شخص نیستیم کاربرا باید با دقت بیشتری نظر بدن ...

دقیقا با حرفات موافقم

و دلیلش اینه که کار پاره وقتی که تو داری هر چه قدرم درامدش کم باشه زیاد ازت وقت نمیگیره و میتونی به خونه برسی ولی اگه کار تمام وقت و با مزایای مناسب مثل درامد وزارت کار و بیمه اما با ساعت کاریه زیاد داشته باشی نمیتونی به خونه زندگی برسی .

البته خودشم هیچ وقتی برای من نمیذاره ، خودشم از هفت صبح تا دوازده شب سر کاره و حرفش اینه که من مردم باید تو این بازار خرابی خرج زندگیو بدم .

خرج انچنانی هم که واسم نمیکنه نه ارایشگاه میرم نه لباس انچنانی میخرم ، سالی یکی دو دست لباس برام میخره و مواد غذایی میخره البته هر از گاهی برام گل هم میخره در کل منظورم اینه که من ادم کم خرجی هستم .

بعد چون صبح تا شب سر کاره چندین ماهه رابطه ی جنسی هم نداریم .

بیرون رفتن شاید ماهی یک بار یا سه ماه یک بار دو ساعت مغازه نره یه بار با هم بیرون بریم .

حتی شاگرد گرفتنشم واسه مغازه به درد عمه ش میخوره چون شاگردم که میگیره صبحا و نمیره سر کار تا ساعت یک ظهر میخوابه و بود و نبودش کلا فرقی نداره .

حتی نمیذاره من برم مغازش چون میگه ادمای معتاد میان ، روز به روزم داره پیشرفت میکنه و مغازش بزرگتر میشه .

اما منو فکر میکنه همه بهم چشم دارن و نباید هیچ جا کار کنم مگر جای استثنایی که هم دو سه ساعت بیشتر نباشه هم همه زن باشن مثل جایی که الان میرم .و جالبه اصلا ادم مذهبی نیست و کل بدنشم خالکوبی داره .

حتی نیاز جنسیم هم نمیتونه براورده کنه از بس غرق کاره

واقعا ازش متنفرررر شدمممم

هر مشکلی بلخره یه راه حلی داره

این حرفش ک مرد باید کار کنه مایحتاج خونه و خانوادش تامین کنه از وظایفش هست و نباید کوتاهی کنه درسته

این حرف شما ک صبح تا شب تو خونه نیست و بچه هم ک ندارید در نتیجه سریعتر ب کارهای خونه رسیدگی میکنی و تایم خالی زیاد داری درسته

فککنم با صحبت بشه اون سرکار رفتن موضوعش حل بشه

ولی موضوع دیگه اینک وقتی برای همسر نمیزاره و خرج نمیکنه

و همخوابی مرتبی ندارید اینم بحث جدا داره

البته ک با اون تابم کاری همسر و خستگی طبیعی نزدیکی کمتر میشه ولی در هفته یک الی دو بار باید بتونن وقت بزارن بخاطر نیاز شما

و موضوع خرجی قبل از رفتن شما ب سرکار باید حل بشه چون ممکن باز ب مشکل بر بخوری

یه مبلغی با توجه ب حقوقش و تواناییش برای شما ک شریک زندگیش هستید خوبه ک درنظر بگیره

اگه الان کوتاهی میکنه ممکن بعد رفتن شما ب سرکار خرجی ک نمیده عادتش میشه و متاسفانه توقع هم ممکن بهش اضافه بشه

و یسری از خرج های زندگیو رو دوش شما بزاره

ببین زن و شوهر وقتی زندگی مشترک دارن یعنی همچی مشترک

گفته بالا من ب این معنا نیس ک تو بگی پول من یا اون بگه پول من..هرچیزی ک دارید برای دوتاتون هست

ولی مرد باید ب این درک رسیده باشه مایحتاج و خرج همسر و فرزند وظیفه و روی دوش مرد هست

مسافرت و بیرون رفتن هم باید هماهنگی صورت بگیره هر دو طرف وقتش و شرایطش داشته باشن دیگه هر هفته نمیشه در ماه

در ماه نمیشه دوماه

دوماه نمیشه چهار ماه..یا اصلن سالی یکبار یه مسافرت خوب

برای سفر یا بیرون رفتن واقعن جای بحث نیست هر دو طرف نیاز دارن به مغز استراحت بدن

لطفا برای حاجتم یه صلوات بفرست دلم شکسته