2777
2789
عنوان

یعنی برا عروسی داداشم❓❓❓💓

| مشاهده متن کامل بحث + 3669 بازدید | 128 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عالیه😁😂

آدم میترسه به زن این پلیسا و نظامیا یچی بگه تو دعوا😂

ولی لباساشون خیلی کراششون میکنه😍😁

لطفاً اگه امضامو میبینی 3 تا صلوات واسه قبول شدنم تو رشته مورد علاقم بفرست ممنوووونم عسلم🥺❤️.                    «علم اگر اشتباه کند، اشتباهش را خواهد پذیرفت اما مذهبیون شما را میکشند تا ثابت کنند دین هرگز اشتباه نمی کند!!! -سخنی از برتراند راسل🌱❤️‍🔥

آدم میترسه به زن این پلیسا و نظامیا یچی بگه تو دعوا😂ولی لباساشون خیلی کراششون میکنه😍😁

از چی بترسن؟😂😂

آره خیلی بهشون میاد😍

تازه عروس 👰همسر یه نظامی👮‍♂️خواستگاران من که یادت هست؟بینشان عشق تو مقدم بود با حسین بودن همیشه و همه جا شرط اصلی ازدواجم بود....السلام علیک یا اباعبدالله الحسين علیه السلام💚🌱خدایا زندگیم و خوشبختیم رو به تو سپردم خودت با قلم قشنگت بنویس هر چه خوب است را💚🌱

آخه روستام کار نیست اینجامدرسه،کنکوری

من یکی از دوستای دوران دانشگاهم دقیقاً وضعش شبیه تو بود ولی خب اینی که میگم مثلاً مال خیلی وقت پیشه اونم تو روستا بودن گفت من شمع درست میکردم ۲ ماه ولی گفت طرحای خیلی خوشگل و اینا گفت تونستم با همینا خخخخیییللللییی خوب پول در بیارم و هم خرج خودم واسه عروسی خواهرم دراومد هم چون شمع بلد بودم درست کنم به مهمونا یعنی گفت دخترای مجرد همه شمع طرح گل بابونه بهشون دادیم

دیگه اگه عروسی دورتر بود میگفتم نرو یا ساده تر برو ولی استسنا کاریش نمیشه کرد و باید بری و بایدم خوب ظاهر بشی پس باید خرج کنی اما سعی کن متوسط رو به پایین انتخاب داشته باشی بگردی قطعا پیدا میشه

<یک آدم را دوبار پیدا نخواهی کرد ،حتی در همان آدم:))) 🤍🌱”>
از چی بترسن؟😂😂آره خیلی بهشون میاد😍

خب یهو تو دعوا با زنه میفهمی عهههه یارو شوهرش پلیسه اگه فلان چیزو گفتی بهش دردسر میشه برات بعدا ، مجبوری سکوت کنی😂🤦🏻♀️

لطفاً اگه امضامو میبینی 3 تا صلوات واسه قبول شدنم تو رشته مورد علاقم بفرست ممنوووونم عسلم🥺❤️.                    «علم اگر اشتباه کند، اشتباهش را خواهد پذیرفت اما مذهبیون شما را میکشند تا ثابت کنند دین هرگز اشتباه نمی کند!!! -سخنی از برتراند راسل🌱❤️‍🔥

آخه روستام کار نیست اینجامدرسه،کنکوری

این دوستمو که گفتم اونم دقیقاً ۱۷ سالش بود این کارو کرده بود و فوق العاده دختر زرنگی بود ولی گفت زیاد وقت نمیذاشتم مثلاً هر روز ۱ ساعت ونیم حداکثر گفت فقط من ظهر از مدرسه میومدم اول قبل اینکه لباسمو در بیارم میرفتم اینا رو میذاشتم رو گاز تا غذام میخوردم آب میشدن بعد غذا می رفتم میریختم تو قالب بعد تا مثلاً غذام هضم شه یکم استراحت کنم کار شمعامم تموم شده بود گذاشته بودم تو یخچال بعدم میگفت راحت میرفتم پشت میز سر درسم

خب یهو تو دعوا با زنه میفهمی عهههه یارو شوهرش پلیسه اگه فلان چیزو گفتی بهش دردسر میشه برات بعدا ، مج ...

اکثرا خانوم هاشون اهل دعوا نیستن باشن هم برا دعوا خاله زنکی شوهر هاشون کاری نمیکنه مگه قضیه ناموسی باشه😂😂

تازه عروس 👰همسر یه نظامی👮‍♂️خواستگاران من که یادت هست؟بینشان عشق تو مقدم بود با حسین بودن همیشه و همه جا شرط اصلی ازدواجم بود....السلام علیک یا اباعبدالله الحسين علیه السلام💚🌱خدایا زندگیم و خوشبختیم رو به تو سپردم خودت با قلم قشنگت بنویس هر چه خوب است را💚🌱

اکثرا خانوم هاشون اهل دعوا نیستن باشن هم برا دعوا خاله زنکی شوهر هاشون کاری نمیکنه مگه قضیه ناموسی ب ...

بعد محدودیت نداری زن نظامی شدی؟اذیت نمیشی؟😂

شنیدم خیلی به حجاباشون کار دارن هرکی زن نظامی میشه حتما باید چادری باشه

تلفناشونو شنود میکنن

هرجایی ام نمیتونن برن

راسته؟

بعد محدودیت نداری زن نظامی شدی؟اذیت نمیشی؟😂شنیدم خیلی به حجاباشون کار دارن هرکی زن نظامی میشه حتما ...

عزیزممن خودم مذهبیم و حجاب و همین محدودیت ها برام عین آزادیه

یه آثلی مسنی هستن بخوام برم خرید ایشون همیشه با ماشین میاد دنبالم همسرم بهش گفته اگه جایی واجب باشه و نشه خودم میرم مشکلی نیست