2777
2789
عنوان

چقدر از خانوادم متنفرم

260 بازدید | 13 پست

فکر میکردم حالا ک مادر و پدر و برادرم نفرت ایجاد کردن در من نسبت به خودشون حداقل خواهر دارم .الان فهمیدم خواهرم پشت سرم چقدر حرف میزنه و امار الکی و دروغ میده 😑😑نمیدونم دیگه به کی اعتماد کنم مادرم که هزار تا رو داره پیش هرکی میره راجب اونیکی حرف میزنه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم متاهلم یه روز رفتم خونه پدرم باخواهرم حرفمون شد خواهرم رفت لباسامو اورد پرت کرد جلوم که پاشو برو دیگه نیا!!منم گفتم خونه پدرمه خونه تونیس

مادرمم هیجی نگفت..پدرم هیچی نگفت..دیگه کلا از چشمم افتادن دلم باهاشون هیجوووقت صاف نمیشه هیچوقت

اونا برای من دیگه مردن تاابد

منم متاهلم یه روز رفتم خونه پدرم باخواهرم حرفمون شد خواهرم رفت لباسامو اورد پرت کرد جلوم که پاشو برو ...

ای خدااا 😢 خیلی ناراحت شدم

خدایااا حافظ فرزندانم باش 🙏🏻💜 اینجا که می آیی باید بد بخت باشی تا قابل درک و احترام و باور باشی ، اینجا که هستی نباید از کسی جواب بخواهی وگرنه عقده ای میشوی ، مبادا وقت گرانبهایشان را با سوالات ساده بگیری چرا که تاپیک های مادر شوهر و خواهر شوهر و خیانت از دستشان در میرود ، اینجا فقط برای کارآگاه بازیست نه برای کمک به همدیگر! اینجا کسی چشم دیدن خوشبختی دیگری را ندارد ، اینجا هررررچه بدبخت تر باشی شاخ تر میشوی ! اینجا نی نی سایت است سرزمین عجایب!!!🚫
ای خدااا 😢 خیلی ناراحت شدم

الهی که همیشه دلت شادباشه عزیزم

میدونی بخاطر شوهرم فقط حفظ ظاهر میکنم چون نمیخوام کسی ازین موضو خبرداشته باشه ولی ازدرون تیکه تیکه شدم

خیلی برام سنگین بوداینکارشون

آدم از خواهرتوقعی نداره ولی از پدرومادرش چرا!!

حتی متوجه هستن که مقصر خواهرمه ولی پشت اون وایسادن

درصورتی که من همیشه بچه خوبه بودم براشون نه اون!

من همیشه بهشون احترام گذاستم و کاراشونوکردم همیشه نقش بچه خوبه رو داشتم براشون

ولی خواهرمن همیشه دردسر بوده اذیت کرده توهمه چی یه لیوان اب بخوادبده دستشون دادوبیداد میکنه منت میزاره هیچ خیری بهشون نرسونده ولی طرف اونن دیگه😔

منم متاهلم یه روز رفتم خونه پدرم باخواهرم حرفمون شد خواهرم رفت لباسامو اورد پرت کرد جلوم که پاشو برو ...

دقیقا برای منم همینطور ه خانوادم کلا چشم دیدن منو ندارن کاش من زودتر برم از این خونه خسته شدم

الهی که همیشه دلت شادباشه عزیزممیدونی بخاطر شوهرم فقط حفظ ظاهر میکنم چون نمیخوام کسی ازین موضو خبردا ...

عزیزم❤️🫂..منم دختر خوبه بودم یعنی همش کارای خونه رو من انجام میدم غذا من میپزم برا خونه گاهی از حقوقم خرید میکنم اما همیشه فکر میکنن منت میزارم

الهی که همیشه دلت شادباشه عزیزممیدونی بخاطر شوهرم فقط حفظ ظاهر میکنم چون نمیخوام کسی ازین موضو خبردا ...

شما رابطتون رو قطع کنید به خانواده بگید وقتایی میام خونه که ایشون نباشه

و صدافرین بهت خانم با سیاست و زرنگ 💯 پیش همسرت حفظ ظاهر کن و آتو نده

خدایااا حافظ فرزندانم باش 🙏🏻💜 اینجا که می آیی باید بد بخت باشی تا قابل درک و احترام و باور باشی ، اینجا که هستی نباید از کسی جواب بخواهی وگرنه عقده ای میشوی ، مبادا وقت گرانبهایشان را با سوالات ساده بگیری چرا که تاپیک های مادر شوهر و خواهر شوهر و خیانت از دستشان در میرود ، اینجا فقط برای کارآگاه بازیست نه برای کمک به همدیگر! اینجا کسی چشم دیدن خوشبختی دیگری را ندارد ، اینجا هررررچه بدبخت تر باشی شاخ تر میشوی ! اینجا نی نی سایت است سرزمین عجایب!!!🚫
دقیقا برای منم همینطور ه خانوادم کلا چشم دیدن منو ندارن کاش من زودتر برم از این خونه خسته شدم

عزیزم عجله نکن حواست باسه موقع دراومدن از چاله خدایی نکرده توچاه نیفتی

برافرار ازخانواده باهرکسی ازدواج نکنی رو انتخاب همسرخیلی دقت کن لااقل اونجا خوش باشی

عزیزم❤️🫂..منم دختر خوبه بودم یعنی همش کارای خونه رو من انجام میدم غذا من میپزم برا خونه گاهی از حقو ...

❤️❤️

متاسفانه همیشه خانواده ها میچسبن به اونی که خیری نداره دیگه ،قدر بچه خوبه رو نمیدونن!

شما رابطتون رو قطع کنید به خانواده بگید وقتایی میام خونه که ایشون نباشهو صدافرین بهت خانم با سیاست و ...

خواهرم همیشه خونه اس عزیزم مجرده درسشم نخوند احمق نشست خونه هیچی هم نشد هرخواستگاریم میاد ردمیکنه فک میکنه تااخر همینه دیگه همیشه شوهرهس!!!😏

بخاطر همون دلم نمیخواد دیگه هیچوقت برم خونه پدرم

باورت میشه هنوز پدرمادرم زنده ان داره ب این فک میکنه بعد مرگ اونا حقوقسونواون میخواد بگیره خونه برااین میخوادبشه و..ازین حرفازد سرهمینا بحثمون شد..بعدمن شدم بچه بده!!