2777
2789
عنوان

بعد از سالها اومدم

| مشاهده متن کامل بحث + 402 بازدید | 40 پست
اووووووخیییییی سلام عزیرم منم بعد اون چن بار تعلیق شدم با ۱۰ تا کاربری تا الان دوام اوردم.دیگه سیم ک ...

عجببببب😅 یعنی در این حد؟؟؟؟؟ بیخیال بابا پس اگه اینطور باشه که سلام من همونخدافظ میشه🤣

سرمون گرم بود ما دوتایی جمعمون جمع بود... حالا جمع دو نفره ما داره سه نفره میشه...حس عجیبیه...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چه کاربر قدیمی کاربرای قدیمی حس خوب بهم میدن

به من چه دادید ، ای واژه های ساده فریب و ای ریاضت اندامها و خواهش ها ؟ اگر گلی به گیسوی خود میزدم  از این تقلب ، از این تاج کاغذین  که بر فراز سرم بو گرفته است ، فریبنده تر نبود ؟...

خوش برگشتی عروسک

خدایااا حافظ فرزندانم باش 🙏🏻💜 اینجا که می آیی باید بد بخت باشی تا قابل درک و احترام و باور باشی ، اینجا که هستی نباید از کسی جواب بخواهی وگرنه عقده ای میشوی ، مبادا وقت گرانبهایشان را با سوالات ساده بگیری چرا که تاپیک های مادر شوهر و خواهر شوهر و خیانت از دستشان در میرود ، اینجا فقط برای کارآگاه بازیست نه برای کمک به همدیگر! اینجا کسی چشم دیدن خوشبختی دیگری را ندارد ، اینجا هررررچه بدبخت تر باشی شاخ تر میشوی ! اینجا نی نی سایت است سرزمین عجایب!!!🚫

یا خدااااا بعد چن سال اومدی ؟؟؟؟؟

این همه مدت چرا نیومدی

کجای آرزو های محال👩🏻‍🦯     متاهلمو متعهد🫀💍✋🏻 طُ در من از من فراوان‌تری:)    کاربری دست ۲ نفره

یادمه اون اواخر شکل و شمایل سایت تغییر کرد اگه اشتباه نکنممدیریتش عوض شد انگار دیگه دلچسب نبود یکم م ...

عزیزم زمان شما گزینه ریپ نبود ولی الان اضافه شده میتونی ریپ بزنی😂

هوای همو داشته باشیم

از ۱۳۸۸هم هنوز داریم میان.. من خودم از اونموقع تو سایتم منتها سر جریانی اکانت اولم از دست رفت این دو ...

میدونی اکثرا اون سال یادمه گروه زدن و رفتن

سرمون گرم بود ما دوتایی جمعمون جمع بود... حالا جمع دو نفره ما داره سه نفره میشه...حس عجیبیه...
عزیزم زمان شما گزینه ریپ نبود ولی الان اضافه شده میتونی ریپ بزنی😂

یادم نمیاد بوده یا نه ولی خوبه که الان هست 😂

میدونی اکثرا اون سال یادمه گروه زدن و رفتن

اره خوب یادمه بادشون بخیر حالا شایدم باشن با اسمهای دیگه ...ملی قلب قرمزی ننه حسین مامی ندا و ادی و بهار و تلماه نازنین فری و .نانا... و اقای زاهدد