2777
2789
عنوان

👍یک حقیقتی که هیچ کس بهتون نگفته و نمیگه👎

| مشاهده متن کامل بحث + 574 بازدید | 60 پست
حقیقتا خودم تک به تک ابن جملاتی که نوشتم زندگی کردم و تا زمانی که خودم بلند میدم حقم رو نگرفتم ظالم ...

یا یک مثال کوچیک تر. میزنم که هم حرف شما توش باشه هم حرف من

همسری رو انتخاب کردی با تمام عقل منطق تحقیق

همسر به شدت بد در میاد اذیت میکنه و زن از بالکن آویزون میکنخ بدترین شکنجه ها

بله شما مطمئنا رهای میکنی و سعی میکنی از خدا میخوای از دست این ظلم نجاتت بده رها میشی طلاق میگیره و جواب همسر تا میتونی میدی

ولی تموم شد؟

خیر

تازه برنامه خدا برا اون شروع شد

بعد از جدایی چندین سال بد چنان به زمین گرم خورد و بدترین مرگ داشت همه انگشت به دهان موندن.

زندگیم یهو ورقش برگشت از وقتی موهبت الهی رو درک کردم و آشنا شدم ☀️🪄  من معتادم !!! به ماجراجویی دختری هستم آمیخته به هنر 🌏☄️ 🌱ولی من به تموم‌چیزایی که گفتن نمیرسی رسیدم✨💚میشه بدون توهین اظهار مخالفت  کرد ‌‌.‌‌میشه بدون تحقیر اظهار وجود کرد..میشه بدون تخریب جایگاه پیدا کرد.   میشه بدون حسادت بدست آورد . پس وجودت رو خراب نکن دوست من🥰🫀عاشق خلق هنرهای آلبرت بیرشتات🪴  دوست عزیز اگه کلمه بی ربطی یا اشتباهی میبینی در جمله به لطف غلط گیر کیبوردمه که همیشه به جای درست غلط می‌کنه . همون کلمه ای که درست و شبیهشه اره همونه 😂

پس ظالم شما انقد بزرگ نبوده که شما تونستین جلوش وایسین من نگفتم نباید داخل ظلم بمونی و یا جواب ظالم ...

حق گرفتن یعنی قدرتت رو از ظالم پس گرفتن

یعنی نذاری دیگه بهت ظلم کنه

اونی که شما میگید کارما هست که شخص کاری که کرده بهش برمی گرده

که منم گفتم خدا فقط کارما میده

بعد عزیزم شما چطور می دونید اونی که باهاش جنگیدم ضعیف بوده؟

اون حتی شیطانی ترین و سیاه ترین روش ها از جمله طلسم مرگ رو ، رو من امتحان کرد

نگین علینقی🌈کارشناس ارشد روانشناس بالینی🌈

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یا یک مثال کوچیک تر. میزنم که هم حرف شما توش باشه هم حرف منهمسری رو انتخاب کردی با تمام عقل منطق تح ...

آره اونی که شما میگید کارما هست

و منم با کارما شدیداً موافقم

من نمیخوام کسی به راه راست هدایت بشه

فقط میخوام خودم آرامش داشته باشم و حالم خوب باشه

اما وقتی آدم ها برات ترومای سنگین میسازن و خودشون گم و گور میشن

هر کاری هم میکنی از روانشناس و دارو گرفته تا خرید و کتاب خوندن و خیلی کارهای دیگه

ولی خوب نمیشی باید چیکار کرد؟

من گاهی میگم خب این آدم ها حتی اگه بمیرن یا بدترین درد و مشکل جهان رو بگیرن بازم تاثیری رو من که نداره

شاید یه کم دلم خنک بشه از درد کشیدن اون طرف

اما دردی که به من تحمیل شده چی؟

حال من چی؟

عمر و وقت از دست رفته من چی؟

من نمیخوام کسی به راه راست هدایت بشه فقط میخوام خودم آرامش داشته باشم و حالم خوب باشه اما وقتی آدم ه ...

دقیقا

مثل یکی اومد بین من و عشقم جدایی انداخت

الان خودش درگیر کارما هست

اما عشق من که برنگشت و حسرتش تا ابد روی دلم موند رو نمی دونم چکار کنم

اشتباهه لطفا بیشتر مطالعه داشته باشید قرار نیست عدالت همون شکلی باشه که دلمون میخواد، این دنیا هم قو ...

حق رو نمی گیره ولی کارما میده

حق گرفتن یعنی نذاری بهت ظلم بشه

البته این هم بهتر هست توجه داشته باشیم که قانون همه یا هیچ می توننه أسیب زا باشهپس وقتی چنین قانونی ...

خدا قانون آسیبزا نداره

ممکنه به گفته شما،تفسیر ما از کلام خدا،آسیبزا باشه..

البته معنای لیس لک من الامر شیئ اینه که نه پیامبر و نه هیچ کس دیگه،مستقل و بشخصه هیچ و هیچ و هیچ تصرفی در امور عالم نمیتونه داشته باشه..

ولی به اذن و اجازه خدا میتونه تووی تمام و تمام و تمام امور عالم تصرف کنه..و سخر لکم مافی السموات و الارض ..

این دو هیچ منافاتی باهم ندارن و قانون همه و هیچ باهم سازگاری دارن..

حدس ششم هستم ...نه حس ششم 🙄

خدا قانون آسیبزا نداره ممکنه به گفته شما،تفسیر ما از کلام خدا،آسیبزا باشه..البته معنای لیس لک من الا ...

پس اگر قانون آسیب زا نداره

پس قانون همه یا هیچ هم تو تفسیرهای قرآن وجود نداره عزیز

بعد عزیزم می دونستید این خطای شناختی می تونه باعث اختلال روان شدید بشه؟

حق گرفتن یعنی قدرتت رو از ظالم پس گرفتن یعنی نذاری دیگه بهت ظلم کنهاونی که شما میگید کارما هست که شخ ...

کارما جداست حقت گرفتن عذاب های اون دنیا جداس

عذاب های اون دنیا کارماس ؟

بعد معمولا کارما به چیزی میگن که دقیقا اون ظلمی کردی به خودت برگرده مثل اینکه شنا پول یک نفر خوردی یک نفر بیاد پولت بخورع .

این ادن بازم با این مرگ شکنجه بازم به نظرم تمام ظلم های که به اون زن بچه کرد شامل نشد و یه بخش کوچیکی بود

تو با جمله اول تاپیکت کلا دادخواهی عدالت اون دنیا رو یک بخشیش بردی زیر سوال خواهرم

برای بند اخرتم شاید من بد بیان کردم منظورم اونقد بزرگ نبوده که بازم شما جای مانور و حرکت داشتی .

بعصی چیز های انقد بزرگ و برجسته است که شما کاملا قفلی و نمیتونی هیچ حرکتی بزنی . هیچ حرکتی . دارم میگم بعضیا در یک لحظه انی تمام جون و زندگیشون میره.

بازم برای

شما خوشحالم از دست اون ادم رها شدی و اصلا یه وقت سوتفاهم نشه که درد رنجت کوچیک شمردم این ادمی که به شما ظلم کرده بازم با اینکه شما تلاش کردی و از دستش نجات پیدا کردی حق شما حساب کتاب میشع مخصوصا اون دنیا . وقتی اون دنیا رو ندیدی هنوز چطور میگی این جمله ؟

ولی بحث اینکه از ظلم بیای بیرون و .. یه چیزی بحث حق گرفتن خدا یه چیز دیگه .

زندگیم یهو ورقش برگشت از وقتی موهبت الهی رو درک کردم و آشنا شدم ☀️🪄  من معتادم !!! به ماجراجویی دختری هستم آمیخته به هنر 🌏☄️ 🌱ولی من به تموم‌چیزایی که گفتن نمیرسی رسیدم✨💚میشه بدون توهین اظهار مخالفت  کرد ‌‌.‌‌میشه بدون تحقیر اظهار وجود کرد..میشه بدون تخریب جایگاه پیدا کرد.   میشه بدون حسادت بدست آورد . پس وجودت رو خراب نکن دوست من🥰🫀عاشق خلق هنرهای آلبرت بیرشتات🪴  دوست عزیز اگه کلمه بی ربطی یا اشتباهی میبینی در جمله به لطف غلط گیر کیبوردمه که همیشه به جای درست غلط می‌کنه . همون کلمه ای که درست و شبیهشه اره همونه 😂

پس اگر قانون آسیب زا ندارهپس قانون همه یا هیچ هم تو تفسیرهای قرآن وجود نداره عزیز بعد عزیزم می دونست ...

اساسا اینکه قانون همه یا هیچ را جزو قوانين آسیب زا دسته بندی میکنید،درست نیسن

مثلاً قانون خوب بودن عدالت،و بد بودن ظلم ،یک قانون همه و هیچ است و برای تمام افراد در تمام فرهنگها پذیرفته شده و ضمانت اجرایی هم برایش وضع کردن..

اتفاقا پیروی از بعضی قوانین همگانی ،به نفع همه هست و سبب اختلال رفتاری نمیشه،برعکس زیربار اون قانون نرفتن،سبب اختلال هست ..

حدس ششم هستم ...نه حس ششم 🙄

اساسا اینکه قانون همه یا هیچ را جزو قوانين آسیب زا دسته بندی میکنید،درست نیسنمثلاً قانون خوب بودن ع ...

عزیزم من دسته بندی نکردم علم ثابتش کرده

کارما جداست حقت گرفتن عذاب های اون دنیا جداسعذاب های اون دنیا کارماس ؟بعد معمولا کارما به چیزی میگن ...

باز هم سپاس از نظرات خوب تون بزرگوار

در پناه حق باشید 🩵🤍

اساسا اینکه قانون همه یا هیچ را جزو قوانين آسیب زا دسته بندی میکنید،درست نیسنمثلاً قانون خوب بودن ع ...

اما نظر شما هم کاملا قابل احترام هست