2777
2789
عنوان

👍یک حقیقتی که هیچ کس بهتون نگفته و نمیگه👎

| مشاهده متن کامل بحث + 574 بازدید | 60 پست
یعنی یا خودت واگذار کن به خدا یا به روشی که صلاح هست خودت حقت رو بگیر

جمله اول معنیش اینه پس خدا حقتو از ظالم میگیره

زندگیم یهو ورقش برگشت از وقتی موهبت الهی رو درک کردم و آشنا شدم ☀️🪄  من معتادم !!! به ماجراجویی دختری هستم آمیخته به هنر 🌏☄️ 🌱ولی من به تموم‌چیزایی که گفتن نمیرسی رسیدم✨💚میشه بدون توهین اظهار مخالفت  کرد ‌‌.‌‌میشه بدون تحقیر اظهار وجود کرد..میشه بدون تخریب جایگاه پیدا کرد.   میشه بدون حسادت بدست آورد . پس وجودت رو خراب نکن دوست من🥰🫀عاشق خلق هنرهای آلبرت بیرشتات🪴  دوست عزیز اگه کلمه بی ربطی یا اشتباهی میبینی در جمله به لطف غلط گیر کیبوردمه که همیشه به جای درست غلط می‌کنه . همون کلمه ای که درست و شبیهشه اره همونه 😂

یعنی چی حق از ظالم نمیگیره؟ مگه همهچی تحت اختیار ماعه؟ کودک کشی نسل کشی این همه حمله یا نشستب تو م ...

گاهی اوقات خودمون هم باید از خدا بخوایم ،واگذار کنیم ،توکل کنیم تلاش کنیم

تا وقتی ما هم در برابر خدا سکوت کنیم خدا میگه لابد نمی خواد دیگه

نگین علینقی🌈کارشناس ارشد روانشناس بالینی🌈

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هیچ ظلمی بیجواب نمی مونه حالا یا این دنیا یا اون دنیا اما خودم موافق این نیستم که باز ما حق خودمون ر ...

بدبختیش اینجاس نمیشه باهاش قطع رابطه کرد یا جوابشو داد تاثیر مستقیم رو زندگیم داره و منم متاسفانه راه بازگشت ندارم کاش یه اتفاقی میوفتاد خدا نجاتم میداد برای همیشه😔

فقط 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
برای تو در این زمینه قدرتی نبست بزرگوار در این زمینه معنی این آیه

الف و لام الامر،معنای عموم میده،یعنی همه امور ..

مثل الانسان یعنی همه انسانها ..ان الانسان لفی خسر،یعنی همه انسانها دچار خسارت میشن..

حدس ششم هستم ...نه حس ششم 🙄

جمله اول معنیش اینه پس خدا حقتو از ظالم میگیره

آره این متن هزاران معنی داخلش نهفته هست

از هوش مصنوعی هم بپرسید همه معنی هاش رو میاره بیرون

کافی هست ازش بکشی بیرون بگو لازم تفسیر کن،آره بازم

بازم تفسیر کن....

اون قدر بگی تا تفسیر کلمه به کلمه ش پیدا بشه

گاهی اوقات خودمون هم باید از خدا بخوایم ،واگذار کنیم ،توکل کنیم تلاش کنیم تا وقتی ما هم در برابر خدا ...

همین جملتون غلطه

هر کنشی واکنشی دارع . خدا در هر حالتی حق رو از ظالم میگیره چه این دنیا چه اون دنیا

چه ما بخوایم چه ما نخوایم حتی ما ببخشیم هم شاید مداومت شدتش کمتر بشه ولی بازم حق از ظالم گرفته میشه .

زندگیم یهو ورقش برگشت از وقتی موهبت الهی رو درک کردم و آشنا شدم ☀️🪄  من معتادم !!! به ماجراجویی دختری هستم آمیخته به هنر 🌏☄️ 🌱ولی من به تموم‌چیزایی که گفتن نمیرسی رسیدم✨💚میشه بدون توهین اظهار مخالفت  کرد ‌‌.‌‌میشه بدون تحقیر اظهار وجود کرد..میشه بدون تخریب جایگاه پیدا کرد.   میشه بدون حسادت بدست آورد . پس وجودت رو خراب نکن دوست من🥰🫀عاشق خلق هنرهای آلبرت بیرشتات🪴  دوست عزیز اگه کلمه بی ربطی یا اشتباهی میبینی در جمله به لطف غلط گیر کیبوردمه که همیشه به جای درست غلط می‌کنه . همون کلمه ای که درست و شبیهشه اره همونه 😂

آره این متن هزاران معنی داخلش نهفته هست از هوش مصنوعی هم بپرسید همه معنی هاش رو میاره بیرونکافی هست ...

من با تفسیر این حمله کاری ندارم من با جمله. شما در بند اول تاپیک که خدا بهش شما اختیار داده وووو پس حق از ظالم نمیگیره نظرمو بیان کردم

الف و لام الامر،معنای عموم میده،یعنی همه امور ..مثل الانسان یعنی همه انسانها ..ان الانسان لفی خسر،یع ...

البته این هم بهتر هست توجه داشته باشیم که قانون همه یا هیچ می توننه أسیب زا باشه

پس وقتی چنین قانونی آسیب زا باشه ممکنه تفسیر همه نباشه

همین جملتون غلطه هر کنشی واکنشی دارع . خدا در هر حالتی حق رو از ظالم میگیره چه این دنیا چه اون دنیا ...

نمی دونم امیدوارم که عقاید تون باعث مشکلات بیشتر براتون نشه

همین جملتون غلطه هر کنشی واکنشی دارع . خدا در هر حالتی حق رو از ظالم میگیره چه این دنیا چه اون دنیا ...

حقیقتا خودم تک به تک ابن جملاتی که نوشتم زندگی کردم و تا زمانی که خودم بلند میدم حقم رو نگرفتم ظالم زمین ننشست البته از خدا هم کمک خواستم ...

بعد شما فرض کنید ظالمی که کاملا حق رو به خودش میده و داره همین طور اذیت تون می کنه اگر رهاش نکنی یا جوابت رو ازش نگیری اون شما رو رها می کنه؟

اون تا خودش رو بر حق و پیروز نکنه ول کن نمیشه

پس یا باید اون قدر قوی باشی که بی خیالش بشی یا بتونی قدرتت رو ازش پس بگیری

نمی دونم امیدوارم که عقاید تون باعث مشکلات بیشتر براتون نشه

نشده ایشالا که بازم نمیشه چون هر تجربه شنیده دیده این عقاید من تایید کرده و دینم عقایدمو . شاید خدای ما متفاوته

نشده ایشالا که بازم نمیشه چون هر تجربه شنیده دیده این عقاید من تایید کرده و دینم عقایدمو . شاید خد ...

همین طور که من تک به تک این موارد که نوشتم زندگی کردم و عقابدم رو تایید کرده

حقیقتا خودم تک به تک ابن جملاتی که نوشتم زندگی کردم و تا زمانی که خودم بلند میدم حقم رو نگرفتم ظالم ...

پس ظالم شما انقد بزرگ نبوده که شما تونستین جلوش وایسین

من نگفتم نباید داخل ظلم بمونی و یا جواب ظالم ندی وقتی توانایی شو داری

من گفتم همهچیز تحت اختیار ما نیست . پس بگیم خدا اختیارر داده و دیگه حق ما رو نمیگیره

پنج شیش تا مثال هم کامنت اول زدم

این همه نسل کشی

کودک کشی

ادم کشی

نشستی تو مترو و یهو جونت از دست میره اینا تحت اختیارات ماعه؟ اصلا میتونیم جوابش بدیم؟ طرف جونش رفت بچش رفت

اصلا خودش قادره حرکتی بزنه؟

خدا نگیره کی بگیرع

بله این دنیا اون دنیا داره ولی بالاخره حق گرفته میشه