بیاین_انقد_منو_حرص_ن مدیر استارتر عضویت: 1402/11/10 تعداد پست: 613 عنوان از مادرشوهرم نفرت دارم 113 بازدید | 7 پست انقد ک بهم استرس میده و دعوا مینازه بین منو شوهرمدردای عصبی گرفتم بخاطرشوقتی میبینمش دلم میخاد بالا بیارم انقدر ک پشت سرم حرف میزنه میشنومدعا کنید خونمون جور بشه ازینجا برم دیگ روشو نبینم حداقل 1404/10/04 | 10:05 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
sweet_nahid عضویت: 1403/08/18 تعداد پست: 4098 عوض اینکه حرص بخوری حرص بده اضطراب و افسردگی ، مشاوره و راهنمایی تحصیلی و خانوادگی و جنسی و....
بیاین_انقد_منو_حرص_ن مدیر استارتر عضویت: 1402/11/10 تعداد پست: 613 عوض اینکه حرص بخوری حرص بده دست خودم نیستحرصم بدم دعوا مینازه تو زندگیمهمین الان انقد بهش فکر کردم معدم داره درد میکنه
sweet_nahid عضویت: 1403/08/18 تعداد پست: 4098 دست خودم نیستحرصم بدم دعوا مینازه تو زندگیمهمین الان انقد بهش فکر کردم معدم داره درد میکنه عزیزم وقتی پشت سرت حرف زده میشه باید خوش حال باشی چون شما آدم موفق هستی هر چقدر قناعت کنی قدرت را کسی نمی دونه زنی که خرج نداره ارج نداره اضطراب و افسردگی ، مشاوره و راهنمایی تحصیلی و خانوادگی و جنسی و....
بیاین_انقد_منو_حرص_ن مدیر استارتر عضویت: 1402/11/10 تعداد پست: 613 عزیزم وقتی پشت سرت حرف زده میشه باید خوش حال باشی چون شما آدم موفق هستی هر چقدر قناعت کنی قدرت را کس ... من حرصشم ندم خودش حرص میخوره حتی سر اینکه با شوهرم شوخی میکنیم حرف میزنیمم حرص میخوره
بیاین_انقد_منو_حرص_ن مدیر استارتر عضویت: 1402/11/10 تعداد پست: 613 من حرصشم ندم خودش حرص میخوره حتی سر اینکه با شوهرم شوخی میکنیم حرف میزنیمم حرص میخوره بعد با دختراش غیبت میکنه