2777
2789

چراغ شبیه به خورشید و قرمز رنگ وقتی ماشین ظرفشویی ظرفارو میشوره روشن میشه . برای شما هم روشن میشه؟؟

تو گوگل زدم نوشته بخاطر این هست که میگه مایع جلا دهنده بریز .

اما من از نصاب قرص مخصوص گرفتم خودش بهم گفت که این قرص سه کاره هست و هم جلا دهنده توش هست هم پودر و هم یه چیز دیگه . و کلا باید فقط قرص بندازم و نمک بریزم (هروقت که نمکش تموم شد)

خب حالا پس چرا این چراغه روشن میشه

آنچه قسمت توست ساده از کنارت نخواهد گذشت

خب اون چراغ که تشخیص نمیده قرص جلا دهنده داره

فقط وقتی محفظه مخصوص خودش پر باشه خاموش میشه

منم قرص ۳ کاره میذارم ولی جلا دهنده هم جدا میریزم

خدایا شکرت🙏🏻                                                              قسم به روشنایی . و قسم به شب چون آرام گیرد . پروردگارت تو را رها نکرده و با تو دشمنی نمیکند(الضحی)

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب اون چراغ که تشخیص نمیده قرص جلا دهنده دارهفقط وقتی محفظه مخصوص خودش پر باشه خاموش میشهمنم قرص ۳ ک ...

اها پس چون محفظش خالیه روشنه

نمیدونم اخه از طرف نمایندگی اومده بود گفتش دیگه جلا دهنده نریز همینا کافیه هفت هشت ماهی هست استفاده میکردم همش این چراغه روشن بود من فکر کردم عادیه تا اینکه متوجه شدم برای نبودن جلادهنده هست

جلا دهنده جدا بریزولی چراغ خورشیدی فکر کنم باید نمک بریزی داخل محفظه نمک

نه نمک نباشه چراغش اس هست .

خورشید برای جلا دهنده هست

اها پس چون محفظش خالیه روشنه نمیدونم اخه از طرف نمایندگی اومده بود گفتش دیگه جلا دهنده نریز همینا کا ...

آره به منم گفتن ولی من میریزم

خدایا شکرت🙏🏻                                                              قسم به روشنایی . و قسم به شب چون آرام گیرد . پروردگارت تو را رها نکرده و با تو دشمنی نمیکند(الضحی)

من جلا دهنده نمیریزم میکن خوب نیست می چسبه به ظرف چون مرحله ی آخر جلا دهنده فعال میشه

اره خداروشکر من فعلا از تمیزی ظرفا راضیم

مارک ظرفشوییت چیه؟ چند وقته استفاده میکنی؟ همه نوع ظرفی باهاش میشوری؟ ما میخوایم بخریم نکته یا تجربه ...

برای من مارکش شارپ هست . که گارانتی نداره چون قاچاقی وارد شده و خارجیه .

بوش تعریفش رو شنیدم .

نکته ای که بخوام بگم اینکه نصاب بهم گفت که هر هفته باید ماشین رو روشن کنی چون سوراخ هاش ریز هستن و اگه روشن نشه با وجود اینکه فی لتر نصب شده ولی باز هم ممکنه سوراخ هاش رسوب ببندن و ازونجایی که سوراخ هاش ریز هستن تعمیرکردن خییلیی هزینه داره .

من هر هفته روشن میکنم یکبار .

و اینکه ما دونفریم و جزو جهیزیم بوده وگرنه نمیخریدم چون اونقدرام ظرف نیس که بخوای بریزی تو ظرفشویی بنظرم بیشتر مناسب خانواده های بچه دار هست .

بعد اینکه نصاب بهم گفت که یک کشو تو ظرفشویی هست که مخصوص قاشق چنگال ها هست . برای بعضی ظرفشویی ها این کشو ارتفاعش کمه و چیزای بزرگ مثل ملاقه توش جا نمبشه . ولی خب برای من خداروشکر خوبه میخوای بخری سعی کن

سه کشودار ( یعنی۱۳ ۱۴نفره ) و ارتفاع کشوی قاشق چنگالش خوب باشه رو بخری .

راستی اگه سیلور میخوای بخری و اینکه لباسشوییت هم سیلور هست و میخوای تقریبا کنار هم این دوتارو بزرای . ( حتا سیلور هم روشن و پررنگ داره سعی کن چیزی بگیری که از نظر رنگ هم کمی شبیه به هم باشه)

اگه که فاصلشون از هم دورتره و رنگشون به چشم نیس که هیچ

راستی یه چیزی که بگم من متاسفانه ظرف های دم دستیم رو ازین ارکوپال هایی هست که ابعادشون بزرگه و مربعی هستن گرفتم . که توی این ماشین جا نمیشن یعنی جا میشن ولی پروانه بالای ماشین حرکت نمیکنه . برای مهمان هم همینطور چون ظرفام پلوخوریشون ابعادش بزرگه و مربعی هست تو ظرفشویی بزارم با پروانه بالای ظرفشویی برخورد میکنه و پروانه نمیتونه بچرخه و ممکنه بسوزه . برای همین من نمیتونم برای پلوخوری استفادش کنم .

من همیشه پلوخوری هارو با دست میشورم و میوه خوری و لیوان و کاسه رو داخلش میزارم با قابلمه و ظروف پلاستیکی و قاشق چنگال.

اگه پلوخوری گرد باشع البته خیلی خوب هم جا میشه .

راستی دیس هم جا میشه اگه افقی بزاریش ولی خب تعداد بالا جا نمیشه . هیچی دیگه همین سه سبده از همه ظرفشویی ها بزرگتره باز بعضی چیزا توش جا نمبشه پس سعی کن همین سه سبده رو بگیری