برای من مارکش شارپ هست . که گارانتی نداره چون قاچاقی وارد شده و خارجیه .
بوش تعریفش رو شنیدم .
نکته ای که بخوام بگم اینکه نصاب بهم گفت که هر هفته باید ماشین رو روشن کنی چون سوراخ هاش ریز هستن و اگه روشن نشه با وجود اینکه فی لتر نصب شده ولی باز هم ممکنه سوراخ هاش رسوب ببندن و ازونجایی که سوراخ هاش ریز هستن تعمیرکردن خییلیی هزینه داره .
من هر هفته روشن میکنم یکبار .
و اینکه ما دونفریم و جزو جهیزیم بوده وگرنه نمیخریدم چون اونقدرام ظرف نیس که بخوای بریزی تو ظرفشویی بنظرم بیشتر مناسب خانواده های بچه دار هست .
بعد اینکه نصاب بهم گفت که یک کشو تو ظرفشویی هست که مخصوص قاشق چنگال ها هست . برای بعضی ظرفشویی ها این کشو ارتفاعش کمه و چیزای بزرگ مثل ملاقه توش جا نمبشه . ولی خب برای من خداروشکر خوبه میخوای بخری سعی کن
سه کشودار ( یعنی۱۳ ۱۴نفره ) و ارتفاع کشوی قاشق چنگالش خوب باشه رو بخری .
راستی اگه سیلور میخوای بخری و اینکه لباسشوییت هم سیلور هست و میخوای تقریبا کنار هم این دوتارو بزرای . ( حتا سیلور هم روشن و پررنگ داره سعی کن چیزی بگیری که از نظر رنگ هم کمی شبیه به هم باشه)
اگه که فاصلشون از هم دورتره و رنگشون به چشم نیس که هیچ
راستی یه چیزی که بگم من متاسفانه ظرف های دم دستیم رو ازین ارکوپال هایی هست که ابعادشون بزرگه و مربعی هستن گرفتم . که توی این ماشین جا نمیشن یعنی جا میشن ولی پروانه بالای ماشین حرکت نمیکنه . برای مهمان هم همینطور چون ظرفام پلوخوریشون ابعادش بزرگه و مربعی هست تو ظرفشویی بزارم با پروانه بالای ظرفشویی برخورد میکنه و پروانه نمیتونه بچرخه و ممکنه بسوزه . برای همین من نمیتونم برای پلوخوری استفادش کنم .
من همیشه پلوخوری هارو با دست میشورم و میوه خوری و لیوان و کاسه رو داخلش میزارم با قابلمه و ظروف پلاستیکی و قاشق چنگال.
اگه پلوخوری گرد باشع البته خیلی خوب هم جا میشه .
راستی دیس هم جا میشه اگه افقی بزاریش ولی خب تعداد بالا جا نمیشه . هیچی دیگه همین سه سبده از همه ظرفشویی ها بزرگتره باز بعضی چیزا توش جا نمبشه پس سعی کن همین سه سبده رو بگیری