2777
2789

بهش گفتم هیچ احساسی بهت ندارم واقعا نمیتونم باهات ارتباط بگیرم

فکر میکنید چی گفت ؟

گفت اشکال نداره درست میشه 🦦

بارزترین تفاوت انسان با حیوان قدرت تفکر است و چه بسیارند کسانی که هنوز حیوان هم نشده اند چه برسد به انسان 🌼

دوست پسرت؟

خبر خوب این ست که روزی کسی می آید.در میان روزهای خاکستری تان! دست هایتان را خواهد گرفت! گرمتر.صمیمی تر.و هزار بار عاشقانه تر. کسی ک شبیه به آفتاب بعد از یک روز برفی، به تن روزهای سردتان میچسبد. کسی می اید از جنس محبت که مرهم تمام دردهایتان میشود وتمام ترس و کابوس هایتان را در آغوش ارامش حل خواهد کرد. کسی خواهد آمد برای ساختن دوباره ی شما که من آن شخص را معجزه ای از ،طرف خدا می نامم.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

افتخار میکنم بهت که انقدر قوی ای که تونستی حرف دلتو بهش بزنی

بلاکش کن شمارشم پاک کن

چه نسبتی باهات داره ؟

دختری با عطر پرتقال و بهار نارنج 🐣🌱به زیبایی گلهای بهاری و شکوفه های گیلاس🌺پر از امید و ارزو🎀❤️و دختری سرشار از هنر و انگیره و ظرافت 💜

افتخار میکنم بهت که انقدر قوی ای که تونستی حرف دلتو بهش بزنیبلاکش کن شمارشم پاک کنچه نسبتی باهات دار ...

پارتنرمه

باید جدی خودش گمشه چون بلاکش کنم با یه اکانت دیگه پیام میده

بارزترین تفاوت انسان با حیوان قدرت تفکر است و چه بسیارند کسانی که هنوز حیوان هم نشده اند چه برسد به انسان 🌼
پارتنرمه باید جدی خودش گمشه چون بلاکش کنم با یه اکانت دیگه پیام میده

خب پس ادم مهمی نیست

بلاکش کن با هر اکانت دیگه پیام داد اصلا سین نکن مگه چندتا اکانت داره تهش میخواد 20 تا اکانت داشته باشه با اونا پیام میده که تو بدون سین کردن پپیویشو پاک میکنی

دختری با عطر پرتقال و بهار نارنج 🐣🌱به زیبایی گلهای بهاری و شکوفه های گیلاس🌺پر از امید و ارزو🎀❤️و دختری سرشار از هنر و انگیره و ظرافت 💜

خب پس ادم مهمی نیستبلاکش کن با هر اکانت دیگه پیام داد اصلا سین نکن مگه چندتا اکانت داره تهش میخواد 2 ...

اوکی

ببخشید مجبور شدم تاپیکمو قفل کنم . میشه اینجا نظرتو بگی لطفا ؟ دیدم تلپیک رو خوندی اومدم نظرتو بپرسم

نمیدونم عزیزم من کلا زیاد با مردا حال نمیکنم