2777
2789
عنوان

بچه ها من از ازدواج میترسم🫰

| مشاهده متن کامل بحث + 1026 بازدید | 103 پست
بعد ک ببخشید ترشیدی پیرشدی سنت رفت بالا پشیمون میشی

فعلا امار خانومای ترد شده متاهل بچه دار تو خانه سالمندان بیشتره

فرقشون با خانومای مجرد پیر اینه که حداقل بچه هاشون داغ به دلشون نکردن

همچنان امیدوار

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فعلا امار خانومای ترد شده متاهل بچه دار تو خانه سالمندان بیشترهفرقشون با خانومای مجرد پیر اینه که حد ...

افرین حق گفتی

ی جوری میگه ترشیده معلومه از این زنای سنتی کوته فکره

منم دوست ندارم دیگهیعنی خیلی برام تفکراتش مهمههر کی جلو اومده اونی نبوده که میخواستمالانم واقعا سخت ...

شوهر من اصلا نقابش بعداز ازدواج افتاد یکی دیگه بود هنوزم توشوک هستم نتونستم هضمش کنم💔

افرین حق گفتیی جوری میگه ترشیده معلومه از این زنای سنتی کوته فکره

عقب مونده سنتی زیاد داریم تو همه جای دنیا،ربطیم به سن نداره خیلیا رو دیدم همسن خودم هستن اینطوری فکر میکنن

همچنان امیدوار

شوهر من اصلا نقابش بعداز ازدواج افتاد یکی دیگه بود هنوزم توشوک هستم نتونستم هضمش کنم💔

یا علی

بیا اینم هست بعضیا قبل ازدواج جور دیگه ای رفتار میکنن

دانشجوی دکترای عمومی

عقب مونده سنتی زیاد داریم تو همه جای دنیا،ربطیم به سن نداره خیلیا رو دیدم همسن خودم هستن اینطوری فکر ...

وای اره من زیر ۲۰ سال دیدم ک تفکراتش عقب موندس

اینا خانوادشون اینجورین خودشونم احتمال ۹۹ درصد نه تحصیلاتی دارن نه به عمرشون کتاب میخونن

دانشجوی دکترای عمومی

عاشق نشدی این حرفو میزنی.عاشق بشی چشم بسته قبول میکنی حتی اگه جهنم باشه باهاش میری

حرف درستی نیس منطقی نیس حرفت

قرار نیس چون عاشقی چشمتو رو بدیا ببندی و هر کار بگه بکنی