2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تولد مسیح اونم یکی از پیامبرامون یکی از پیامبرا اولعزم ک کتاب داشتن

حالا تولدش جشن گرفتن خوشحالی کردن چه اشکالی داره مگه ما تولد محمد رسول الله جشن نمیگیرم

یعنی مسیح پیامبرمون نیس عضو یکی از ۱۲۴ هزار پیامبرن

فقط دین اسلام کامل ترین بین دین هاست چون اسلام کامل نباید پیامبرا دیگه قبول داشت

عکس پروفایل خودمم خدا افریننده ناممکن هاست درحالی ک انسان اشرف مخلوقات هست برناممکن ها میگرید🤗اسمم سحر بچه همدانم 😁باقد۱۴۰ بهم میگن فسقلی😍😹

بی ادبین دیگه. کسی که به پیغمبر خدا میخنده نیازی به شب ارزوها نداره. چجور روتون میشه از خدا چیزی بخواید وقتی انقدر بی ادبید.

فقط 33 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🤍

شوخیه جدی نگیر

ن اتفاقا خیلی باید جدی گرفت میدونی خیلی دم از اسلام زده میشه اما وقتی بحث تولد مسیح میشه ادا غرب زدگی حرف حدیثتون

عکس پروفایل خودمم خدا افریننده ناممکن هاست درحالی ک انسان اشرف مخلوقات هست برناممکن ها میگرید🤗اسمم سحر بچه همدانم 😁باقد۱۴۰ بهم میگن فسقلی😍😹
بی ادبین دیگه. کسی که به پیغمبر خدا میخنده نیازی به شب ارزوها نداره. چجور روتون میشه از خدا چیزی بخو ...

وای چه ربطی داره چقد جدی میگیرین دنیارو .اگه امامها و پیامبرام مثل شماسختگیربودن کسی مسلمون نمیشد

آقا هستم.بخندی قشنگ تری.

بی ادبین دیگه. کسی که به پیغمبر خدا میخنده نیازی به شب ارزوها نداره. چجور روتون میشه از خدا چیزی بخو ...

پیغمبر رو مسخره کرد مگه؟

امام حسین علیه السلام:(از بی ارزشی و خواری دنیا نزد خداوند متعال این است که سر یحیی بن زکریا به فاحشه ای اسرائیلی هدیه شد)

میدونی اینا فقط محمد علی قبول دارن و ادا مسلمون بودن میکنن

انسان وقتی میگه من باخدام یعنی از ادم تا محمد پیامبرش قبول دارم وقتی شب تولد مسیح میشه غرب زدگی وقتی شب عاشورا مسلمون خونه خدا

یادشون رفته پیامبر از نوادگان همین مسیح ابراهیم موسی

موسی کی دینش چی دین موسی یهو دی عیسی مسیحی

یادشون رفته مسیح یکی ازپیامبرای اولعزم