2777
2789
عنوان

خانمای خونه دار میشه کمک کنین

143 بازدید | 22 پست

واقعیت میز ناهار خوری گرفتم تا نرم خونم نمیتونم استفاده کنم الان دور پایه های مبل از این سفره های یکبار مصرف زدم که خاک نگیر یا خراب نشه به نظرتون اشتبااه کردم رنگ میگیره ؟؟ چی بزنم که محافظت کنه ازش

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نایلون توپ توپی .از اینا که تق تق صدا میده بترکونی 😃😃😃بعدم برای پایه های پایه ضربه گیر بگیر و بنداز پایین پایه هاش

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

اگر کیفیتش سفره خوب نباشه یا جای گرم قرار بدی ممکنه رنگ بگیره البته اونم بعد پاک میشه ولی سفره یه بار مصرف اگر طرف وارونه اش به میز باشه یا کلا پلاستیک حباب دار متری اگر بخری محافظش هم بهتره

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚

اگه چوبه مشکلی پیش نمیاد خیلی نگرانی کاغذ استفاده کن

وزن شروع: 72کیلوگرم    وزن هدف : 57کیلوگرم   هدف 1: 70 کیلوگرم(رسیدم) هدف2: 68 کیلوگرم (رسیدم) هدف 3: 66کیلوگرم(رسیدم) هدف4: 64 کیلوگرم (رسیدم)  هدف 5: 62 کیلوگرم  هدف 6: 60 کیلوگرم  هدف7: 58 کیلوگرم 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

اگر کیفیتش سفره خوب نباشه یا جای گرم قرار بدی ممکنه رنگ بگیره البته اونم بعد پاک میشه ولی سفره یه با ...

سفره یکبار مصرف از اون سمتی که هیچ طرحی نداره زدم دورش با چسب البته توی اتاقمه اوننم الان هوا سرده اتاقم سرده کلا

سفره یکبار مصرف از اون سمتی که هیچ طرحی نداره زدم دورش با چسب البته توی اتاقمه اوننم الان هوا سرده ا ...

خوب پس نگران نباش چیزی نمیشه

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
چوب عزیزم خب برای یک سال نمیخوام استفاده کنم کاری نمیشه ؟

ن بابا چیزیش نمیشه.فقط روش اول روزنامه بعد جاهایی ک لبه داره نایلون بچسبون ک موقع جابجا لب پر نشه .من خودم چوبی داشتم تو جابجایی آسیب دید .بعدم چسبم سبز بود .رنگش موند پدرم دراومد تا رنگش رفت

شب هایی را به یاد دارم که دعا کردم ، برای چیز هایی که اکنون دارم✨️❣️