2777
2789
عنوان

بی احترامی به پدر

121 بازدید | 10 پست

من باپدرم بد برخورد میکنم و خودمو اصلامقصرنمیدونم

خیلی بی عرضه هستم

میگن بابام شبا با گریه میره میخوابه

و همه چیز زندگیم داره نابود میشه

آیا به این دلیل هست؟ چون بابام از من راضی نیست آیا تاثیرگذاره

چیکارکنم تا بیشتراز این آبروم جلوی بقیه نره و از کارم اخراج نشم آیا واقعا دعای پدرمادرتاثیرگذاره

باببا بزرگم شب یلدا فوت شد و شوک عجیبی بهم وارد شد گریه نمیکردم اما فکرهم نمیتونستم بکنم رفتم مدرسه با اینکه توسمپادهستم زیرده شدم تو ترم اول

آزمون دوم رومامانم خونه مامانبزرگ بود من بدبخت اینطوریم که یه درسی که میخونم مامانم باید کنارم باشه و بعد خوندن ازم بپرسه اما چون نبود توخونه زدم زیرگریه وخودزنی....

الان هم امروز آزمون ریاضی داشتم مامانم زنگ زد گفت اگه ممکنه بعدا یه وقتی مشخص کنین بیاد امتحانو بده

واقعا نمیخوام اخراج شم کل آیندم به این بستگی داذه

بی اراده ترین و تنها ترین آدم دنیا

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دعای پدر و مادر بسیار بسیار تاثیر داره وزود هم اثر میذاره رضایت پدرت را بگیر معجزه را تو زندگیت ببین ما هر وقت تو زندگی به مشکل میخوریم میگم شاید پدر ومادرمون از ما راضی نیستن در صورتی که اونها چشم امیدشان به بچه هاشو نه و فقط یه احترام میخوان ،

توی نوجوونی همه با پدر و مادرشون چالش دارن به خودت احساس گناه نده

میتونین با هم برین تراپیست واسه کم شدن مسائل تون همه تون باید تلاش کنین

من خدا را آنجایی دیدم که برنامه های مرا بهم میزد تا قشنگ ترش کند🌿

صد در صد ک تاثیرداره دعای پدر اتفاقا ازمادر زودتر گیرا میشه تا میتونی دلشو بدست بیار

...

قبل ازهمه چیز برو یجای تنها جیغ بزن و گریه کن خودتو خالی کن و نزار تو دلت چیزی تلنبار باشه تکلیفتو با خودت روشن کن

...

بچه نیستی ک مادرت کنارت باشه همیشه قوی بودی تااینجا اومدی ازاینجاشم تنهایی قوی باش و بخون

بعد اونم همیشه ک مادرت نیست تو دانشگاه ک مادرت نیست و سرکارت ک مادرت نیست یادبگیر وابسته نباشه حتی درهمین حد کم

...

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه
صد در صد ک تاثیرداره دعای پدر اتفاقا ازمادر زودتر گیرا میشه تا میتونی دلشو بدست بیار... قبل ازهمه چی ...

کسیکه توترم اول یه نمرش زیر ده شده بازم باید بره آزمون بده؟ فقط واس یه درس اینطوری شده

بی اراده ترین و تنها ترین آدم دنیا

کسیکه توترم اول یه نمرش زیر ده شده بازم باید بره آزمون بده؟ فقط واس یه درس اینطوری شده

نمیدونم عزیزم از مدرسه سوال کن

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه