2777
2789
عنوان

دلم بغلش رو خواست

| مشاهده متن کامل بحث + 1533 بازدید | 86 پست
چرا؟ من حالم در کنار اون خوبه بهش گفتم عقد داداشم میای گفت آره

همش فکر و خیاله

نشستی شب و روز خودت و خودش رو تصور کردی عاشق اون آدم تو خیالاتت شدی

اینطوری پیش بری حالا این نه، یکی دیگه گولت میزنه خدایی نکرده قربانی تجاوز هم میشی

نکن اینطوری

یه کم به این فکر کن که این آدم تو واقعیت چه غلطایی کرده

لااقل نگذار زندگی طوری پیش برود که وقتی دنیا به آخر رسید، ببینی آن که از همه کمتر دوستش داشتی، خودت بودی.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ده ساله دوستش دارم

هر جور شده برو روانشناس

کار هر کسی نیست که کمکت کنه چون ده ساله داری ادامه میدی

لااقل نگذار زندگی طوری پیش برود که وقتی دنیا به آخر رسید، ببینی آن که از همه کمتر دوستش داشتی، خودت بودی.

چون عشف دست خود آدم نیست من رابطه ازش نمیخوام فقط حال خوشی در کنارش دارمو میخوام که قبول نکرد چون در ...

تو دقیقا انقدر کثیف وارد این رابطه شدی که طرف بهت درخواست صیغه داده میدونی چقدر تصویر این آقا نسبت به همسرش رو خراب کردی اونا قبل تو داشتن بدون مشکل کنار هم زندگی میکردن رها کن چون خدای نکرده آه اون خانوم دامنتو میگیره و همین بلا سر خواهر یا مادر و یا در آینده که ازدواج کردی سر خودت میاد توبه کن خانوم نمیشناسمت وفقط دارم امر به معروف میکنم بدون توهین

وجدانا سی سالته واینقدر بچه گانه فکر میکنی؟ از زندگی ادم متاهل واسه توچی درمیاد جز گرفتاری وبی خوابی و عصه و سرزنش بقیه خواهر من؟

دوست داشتن کشکه

ازدواج خوب پول خوب عشق خوب به درد میخوره بقیش دردسره بیخوده

نشستی موسفید میکنی و اه میکشس؟مگه ادم چندسال زندست؟

کاش میشد از مردگان پرسید : آیا بالاخره رنج پایان یافت؟