2777
2789

اما من تو نی نی سایتی که به قد 165 میگن کوتاه و متوسط رو به پایین 😂😂🫶 باید بگم عاشق قدم هستم و خیلی راضی ام ازش.... ☺️

خودتونو با معیارای بقیه مقایسه نکنید چون اصلا معلوم نیس چه منطق یا عقده ای پشتشونه 🙄👌😌

✨ یا مهدی مرا دریاب و با من باش ✨

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من قدم ۱۵۱ هستشاینجا ممکنه همه بهم بگن کوتولهولی تو شیراز خیلی زیاد دیدم هم قد خودمن یا یه ذره نهایت ...

من یه دختر قشقایی این قدی میشناسم اتفاقا خیلی دوست داشتنیش کرده همین قدش 👌❤️

خدایی ۱۶۵ واسه زن رو به بلند خساب مسشه دیگه با یه ذره از و پاشنه با نصف مردای ایرانی برابری میکنن😂

حالا من اینجا به این نتیجه رسیدم که خیلی هم شاید ایده آل نباشه و متوسط محسوب بشه ولی مطمئن شدم این کلمه ها ( بلند ، کوتاه ، متوسط) هیچ کدوم ملاک زیبایی نیست و فقط ویژگی و تفاوتن همین !!!

من یه دختر قشقایی این قدی میشناسم اتفاقا خیلی دوست داشتنیش کرده همین قدش 👌❤️

آخه ۱۵۰ اصلا غیرطبیعی و آنورمال نیس کاینجوری میگین

خیلی از خانما تو ایران قدشون درهمین حده

لایک‌نکنید ممنونم شما محبتتون ثابت شدست

۱۶۵ کوتاه نیست:))))))) همش میخوان یه ایرادی بگیرن ادماالبته من خودم همین قد هستم و دوسش دارم

من قبل از اینکه بیام نی نی سایت با اطمینان بیشتری میگفتم قد بلند به این محدوده اما الان اطمینانم کمتر شده 😁 ولی همچنان راضی ام

من با قد 165خودمو قد بلند ميدونستم اين معيارم از دست دادم كه🤣🤣

اینجا میگن کوتاه وگرنه دنیای بیرون از اینجا خیلی قابل قبول و ایده آله