2777
2789
عنوان

چجوری از دوستام جدا شم

| مشاهده متن کامل بحث + 316 بازدید | 44 پست
ببین بی دلیل که فاصله بگیری باهات چپ میفتن، باید یه حرفی چیزی بزنن اونو بکنی بهونه و نشون بدی که نار ...

اخه متاسفانه بچه های کلاسمون یا از این ور بوم افتادن

یا از اون ور بوم.اصلا نمیدونم چیکار کنم.اینا اینطوری. بقیه بچه ها انقددد ساکت و کم حرفن که دوباره از اونا تعجب میکنم

خدایا سرنوشتم را شفای انسان هایی قرار ده که در کورسوی امیدشان شفای تو را می طلبند...
یهو دور نشو ازشون چون حتما اذیتت میکنن...کم کم بهانه بیار واسه بیرون رفتن باهاشون مثلا یبار بگو مهمو ...

اره اصلا دیگه باهاشون نمیرم بیرون

همین سلف و استراحتای بین کلاسا منظورمه

خدایا سرنوشتم را شفای انسان هایی قرار ده که در کورسوی امیدشان شفای تو را می طلبند...

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اخه متاسفانه بچه های کلاسمون یا از این ور بوم افتادنیا از اون ور بوم.اصلا نمیدونم چیکار کنم.اینا این ...

نمیدونم چه دانشگاهی هستی اما تشکلات دانشجویی زیاده اگر اهل بسیج اینام نیستی باید جمع هیئتی ها باشن دنبال اونا بگرد

وصل به یه مو
ببین توکلت به خدا باشه اصلا نترس ازشون دور شو ولی بد اخلاق نه یا بیخود بهشون بی محلی نکن مامان من هم ...

مرسییی🥹❤

بعد کلاسا هی گوشی رو میذارم کنار گوشم حرف میزنم الکی میگم شما برید من تلفن صحبت کنم بعد میام و بعد هم نمیرم.

یا میگم اموزش کارم داره و... هی جیم میزنم. امیدوارم دست از سرم بردارن.ینی اگه یه اسکرین چت از گپمون بدم فک میکنی اینا پسرن که اینقد فحش میدن و لحنشون بده

هیچکسو نمیخای .....تنهایی بهتر از بودن با آدمایی هست که حالتو بد میکنن

واقعا حالمو بد میکنن

فک کن این وقت شب از خواب پریدم و دارم اینجا پیام میدم. از شدت فشار روانی که روم میذارن

مرسییی🥹❤بعد کلاسا هی گوشی رو میذارم کنار گوشم حرف میزنم الکی میگم شما برید من تلفن صحبت کنم بعد میا ...

خدا کمکت کنه بدون هیچ دردسری ولت کنن اما برو با آدمای دیکه دوست شو یهو به خودت نیای ببینی دیره ها

خدایی نکرده دوست رو ادم تاثیر میزاره

نمیدونم چه دانشگاهی هستی اما تشکلات دانشجویی زیاده اگر اهل بسیج اینام نیستی باید جمع هیئتی ها باشن د ...

باورت میشه علوم پزشکی شهیدبهشتی😔

خدا کمکت کنه بدون هیچ دردسری ولت کنن اما برو با آدمای دیکه دوست شو یهو به خودت نیای ببینی دیره هاخدا ...

دقیقا خیلییییی تاثیر میذاره

کاش خدا خودش یجوری راهمونو از هم جدا کنه

ترم اولم.میتونم کلاسای ترم بعدم رو یطوری بردارم که با اینا نیوفته؟

دقیقا خیلییییی تاثیر میذارهکاش خدا خودش یجوری راهمونو از هم جدا کنهترم اولم.میتونم کلاسای ترم بعدم ر ...

اره تقریبا میشه اما اینکه ۵ نفرن خب خیلی سخته

دعا کن منم دعات میکنم

تا ترم اولی ازشون جدا شو فردا پشت سرت حرف در میاد

اره تقریبا میشه اما اینکه ۵ نفرن خب خیلی سخته دعا کن منم دعات میکنمتا ترم اولی ازشون جدا شو فردا پشت ...

درسته. مرسی عزیزم

خیلیییی دریده و سلیطه ان متاسفانهتو نمیدونی چیکار میکنن اخه تو کلاس.عجیب ترین آدمایی هستن که تا حالا ...

حس کنم قطع ارتباطم کنی عین چی بشینن غیبت کنن یا اذیت کنن تا میتونی دوری کن ولی کاش میشد یبار بگی بفهمن و برن نهایت چند ماه اذیت کنن دیگه تو هم بری کلاس دیگه 🥲

T.me://chakamehnastoh

خیلی سخت میگیری دخترمن یه دوست داشتم از اول دبستان با هم بودیم راهنمایی دبیرستان وااای خدایا یک جاهایی یک رفتارهایی داشت که الانم که متاهلم دیوونه میشم از یادآوریش ولی یهو خدا این آیه رو سر راهم گذاشت

که روز جهنم مجرمین میگن ماش فلانی رو دوست خودم نمیگرفتم

بعد ازون شمارمو عوض کردم و گفتم به تنهایی نیاز دارم بهم احترام بزار و بزار خودم بیام سراغت و کلا رفت با اینکه دائما خونشون بودم و دائما با هم بودیم ولی تموم کردم

وصل به یه مو