2777
2789
عنوان

چجوری از دوستام جدا شم

| مشاهده متن کامل بحث + 316 بازدید | 44 پست
آفرین که اینقدر خوبی من که میگم ادم خطری هستن باهاشون لج نیوفت فقط اگه تونستی دوستای شبیه به خودت پی ...

دقیقا

انقد درگیری ذهنی برا کل کلاس درست میکنن که حد نداره

با چن نفر لج افتادن یعنی خوار و ذلیلشون کردن تو گروه های درسی و تو کلاس...

خدایا سرنوشتم را شفای انسان هایی قرار ده که در کورسوی امیدشان شفای تو را می طلبند...
ازین ادم های سمی جدا شو به ارامش میرسی خودم خیلی وقت نیست اینکارو کردم و واقعا ارامش گرفتم

چطوری جدا شم

اخه مشکلم اینه چطوری جدا شم که نیوفتن دنبال خودم

خدایا سرنوشتم را شفای انسان هایی قرار ده که در کورسوی امیدشان شفای تو را می طلبند...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نون حلال خوردی و عقل داری که راه بدوخوبو میفهمی اگر تو یه اتاق هستین اول کار اتاقتون عوض کن اگرم نیس ...

باید با یکی از بچه های کلاسای دیگه صحبت کنم و مشکلمو بگم.

یهو دور نشو ازشون چون حتما اذیتت میکنن...کم کم بهانه بیار واسه بیرون رفتن باهاشون مثلا یبار بگو مهمونی دعوتم یبار بگو باشگاه دارم ولی چون سر کلاس با همید باهاشون خوب باش اما دیگه کم کم سرد شو

ببین بی دلیل که فاصله بگیری باهات چپ میفتن، باید یه حرفی چیزی بزنن اونو بکنی بهونه و نشون بدی که ناراحت شدی و مثلاً قهری بعد تو این مدت هم با یکی دو نفر دیگه دوست بشی که ببینن تو یه گروه دیگه رفتی جدا کردی ازشون که ولت کنن

ن بمون ولی پباما رو نخونارشیوس%کن

ینی هر یه جمله که میگن ده تا فحش توشه

من تو زندگیم تا حالا حرف زشت نزدم

خودتو کم رنگ کن و بهونه بیار واسه بیرون رفتنا خودش درست میشه

بیرون که نمیرم اصلا دیگه. منظورم تو خود دانشکاس. برا سلف رفتن.برا استراحتای بین کلاسا

بهشون بگو میخوام ارتباطمو باهاتون قطع کنمشاید بگی چقدر رک و صریح بخاطر این که من خودمم همجا علت اصلی ...

خیلیییی دریده و سلیطه ان متاسفانه

تو نمیدونی چیکار میکنن اخه تو کلاس.عجیب ترین آدمایی هستن که تا حالا دیدم

اینا دوست ناباب هستن.....خوبه که عاقلی فهمیدی باید فاصله بگیری....ادامه بدی بهت آسیب میرسونن تو رو هم تو دردسر میندازن....باید یه شرایطی پیش بیاد الکی سر یه چیز که مثلاً بهت برخورده قهر کنی که فک کنن مقصر این جدایی خودشونن که دست از سر ات بردارن

میفهممایگنورشون کن

واقعا ترسم از جدا شدنه

مطمعنم جدا شم ازشون بعد هی تو کلاس ضایم میکنن و میوفتن دنبال خودم و....

دقیقاانقد درگیری ذهنی برا کل کلاس درست میکنن که حد ندارهبا چن نفر لج افتادن یعنی خوار و ذلیلشون کردن ...

ببین توکلت به خدا باشه

اصلا نترس ازشون دور شو ولی بد اخلاق نه یا بیخود بهشون بی محلی نکن مامان من همیشه میگه با آدمای اینجوری در نیافت اونا هیچی برا از دست دادن ندارن

اما دوستای دیگه پیدا کن و مطمئن باش برا تو دردسر درست نمیکنن چون خدا پشتته