ما یه اکیپ ۵ نفره ایم که توی دانشکاه باهمیم،دوستام خیلی از رفتاراشون با من فرق داره و خیلی از اخلاقا و رفتاراشون منو اذیت میکنه،خیلی اوپن مایندن،هر وقت میریم جایی مجبور به یه کاریم میکنن که تا ی هفته اصلا دلم نمیخواد دیگه هیچ جایی برم ولی خوب نمیتونم همینجوری ازشون جدا بشم چون همکلاسییم و کنار اونا میشینم،همش دنبال حاشین.با کل کلاس دعوا کردن.حرف زشت میزنن.سیگار میکشن تو دانشکاه و هزار تا رفتار نادرست دیگه.انقد سلیطه ان که ادم مبترسه ازشون جدا شه و بیوفتن دنبال خودم و هی اذیتم کنن.ب نظرتون چیکار کنم؟
واقعا اذیتم اخه ،نمیگم جنبه ندارم ،اتفاقا جنبم بالاست ،زود ناراحت نمیشم و اونام اینو میدونن ولی خیلی ناراحتم
خدایا سرنوشتم را شفای انسان هایی قرار ده که در کورسوی امیدشان شفای تو را می طلبند...
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.