2777
2789
عنوان

یچی ذهنم درگیر کرده رسومات ازدواجه

399 بازدید | 55 پست

ما برای عروسمون همه کار کردیم

خونه خریدیم عروسی عالی لباس و ارایشگاه و فیلمبردار عالی هر مراسمی طلا دادیم با چیزای دیگه

اونا فقط تولد داداشم کادو دادن

چیزای گنده جهاز خوب دادن برقی کوچیکا اسباب بازی

به ما هیچی جز کادوهایی که برای مکه رفتن داشتن ندادن

به بابام و داداشم و همسرم یه پدر بزرگ و عمو پیراهن معمولی

به من و مامانم گیپور به مادر بزرگا چادر رنگی

از اون ور پدر شوهر مادر شوهر خودم خیلی رسم و رسوماتی برام نداشتن

سر خرید طلا اذیتم کردن ولی مامانم خلعتی عالی داد پارچه کت شلوار و پیراهن خارجی به پدر شوهرم و باباش و چادر مشکی به مادر بزرگا دستبند هشت و نیم گرمی برا مادر شوهر و یک گرم سکه برادر شوهر

اینا به کنار عروسمون به ما چیز جالبی نداد ولی داداشم مجبور کرد مادر زن سلام برای مادرش ربع سکه ببرن

ما خیلی کارا کردیم و جون و دلی بود

الان تاپیک یکی خوندم داغ دلم تازه شد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مادر زن سلام به شما چه ارتباطی داره؟

من صحبتم اینه که برای ما چیز جالبی نیاوردن ولی برای خودشون باید حتما طلا میدادن

جهازی که دادن به زور یک و نیم نمیشد

بابام خونه ۱۴۰ متری منطقه پنج تهران داد

مادرشوهرا متاسفانه عین گاو میمونن برا عروس اکثرا رسم ندارن برا من برا بقیه عروساش انجام داده برامن ک ...

مامانم ولی سنگ تموم گذاشت برای عروسمون من خودم هیچی نگرفتم طلاها همه ریز خشک و خالی یعنی خودم فکرش میکنم خیلی راه اومدم اخه کی به عروسش تو خرید طلا میگه تا فلان حد بیشتر بر ندار؟ من یچیزی پسندیدم ده تومن گرون تر بود بهم گفتن نه خیلی نادار نبورن میتونستن راه بیان من هیچیم دوست ندارم جز شوهرم

مامانم ولی سنگ تموم گذاشت برای عروسمون من خودم هیچی نگرفتم طلاها همه ریز خشک و خالی یعنی خودم فکرش م ...

هه گلم برامن گفتن تا بیشتر از فلان تومن طلا نخر و ضمنا جای سرویس میخواستن زنجیر پلاک بخرن سر خرید پارچه لحاف تشک منو نبردن گفتن ماعروس رو آدم حساب نمیکنیم ،یبارم قبلا پول دادم پدر شوهرم برام شارژ بگیره رفت گرفت گفت ۵۰۰ تومن هم بلید بدی ۵۰۰تا تک تومنی ،ببین ندار نیست وتو کار بساز بفروش هس مدر شوهرم کلی خونه داره!

والا تا جایی که من می دونم خانواده داماد موقع خرید عروس به فامیلش هم تعارف خرید می کنن . در مقابل خانواده عروس خلعتی می دن . منم سر ازدواجم هیچ خلعتی به خانواده همسر ندادم . چون خرید خودمم از جمله حوله و لباس و لوازم ارایشی بهداشتی و این چیزا هزینه هاشو همسرم می داد نه پدرش حتی لباس عروس و ارایشگاه و سرویس طلا و حلقه و ساعت . ولی من شاغل نبودم هزینه خرید های همسرم رو پدرم می داد . دیگه دلیلی نداشت خلعتی هم بخوام به خانواده اش بدم وقتی هزینه ها با همسرم بود

فقط 15 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مامانم ولی سنگ تموم گذاشت برای عروسمون من خودم هیچی نگرفتم طلاها همه ریز خشک و خالی یعنی خودم فکرش م ...

ببین اولا که وظیفه همه هزینه ها با مرد هست و خانواده دختر لطف میکنن که جهاز میدن

بعدش چون خودت اون موقع کنار اومدی الان داری غصه میخوری وگرنه کار اونا اشتباه نبوده البته شاید خسیس باشن چون مثلا اکثرا به داماد سر عقد یا یلدا یا روز مرد هم هدیه میدن و برای خانوده داماد به عنوان سرجهازی یه سری هدیه میبرن

من صحبتم اینه که برای ما چیز جالبی نیاوردن ولی برای خودشون باید حتما طلا میدادن جهازی که دادن به زور ...

ایا پدرت خونه رو به نام برادرت کرد ؟ یا صرفا داده که زندگی کنن؟

فقط 15 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
هه گلم برامن گفتن تا بیشتر از فلان تومن طلا نخر و ضمنا جای سرویس میخواستن زنجیر پلاک بخرن سر خرید پا ...

به نظرت حالا با وجود این همه کاری که ما برای عروس کردیم اونا زشت کاری نکردن؟

اگ به مامانش سکه نمیداد غمم نبود تازه بابام نیم دونگ یا یک و نیم دونگ خونه دقیق نمیدونم به نام عروسمون زده

بعد میدونی من خونم ته تهرانه حسودی نمیکنما ولی حس میکنم اونا ارزشی قائل نشدن