2777
2789
عنوان

حروم خور

209 بازدید | 18 پست

من چندین بار قبلا از پوشاک کارل خرید کرده بودم شومیز و شلوار زود هم نیفرستاد خوبم بود این سری هم ی شومیز دیدم تو سایتش از شومیزهای دیگه ش گرونتر بود حالا کاری ندارم ب قیمتش گفتم مدلش ی جوری ب فیزیک من میخوره هم اینکه برای چهلم داییم میخواستم بپوشمش خلاصه شومیز رسید دیدم قسمت سینه شومیز باز میمونه انگار که لباس تنگه ..هر جور وایسادم لباس و فرم دادم دیدم نه کلا ایراد داره نمیشه جایی پوشید قشنگ بدنت معلوم میشه عکس گرفتم فرستادم بهشون که مرجوع کنم گفت شرایط و بخون اوکی بودی پس بفرست

شرتیطشون فقط تعویض بود من مرجوع کردم رسید دستشون سایتشون و بالا پایین کردم دیدم از هیچ شومیز دیگه ای خوشم نمیاد بهشون شماره کارت دادم گفتم من هیچ شومیز دیگه ای و نپسندیدم این مدل و خیلی دوست داشتم که اونم برش و دوختش مثل شومیزهای دیگه ای که قبلا ازتون خریدم خوب نبود

خلاصه خواست منو توجیه کنه گفت داریم از پارسال تولید نیکنیم دفعه چنده برش میخوره طبق همون برش اول تا حالا هیچ کس نگفته دوختش بد بوده و ...

منم گفتم من به کسی کاری ندارم که، من لباس وپوشیدم عکس هم گرفتم بهتون فرستادم خودتون دیدین خوب واینمیسته سینه کلا باز میمونه نوشت فقط تعویض منم گفتم یا پولمو بده یا ب پلیس فتا شکایت میکنم گفت خود داتی روز حوش نقطه سر خط هم گذاشت

من ب صورت آنلاین تو سایت دادستانی شکایت کردم ازشون

الان از کجا میتونم شکایت کنم میدونم دستم ب هیچ جایی بند نیست.اما وای دنبال راهکاری

فهمیدم اینا فقط فروشنده ان نه کاسب

کاسب دنبال رضایت مشتری نه ب فکر فروختن فقط محصولات خودش

با این کارش مشتری وفادارش و از دست داد

پوشاک کارل حروم خور

تو هر سایت یا پیج آنلاينی دیدین شرایط مرجوع فقط تعویض هست بدونید ب درد نمیخوره مثل من گرفتار نشید

ممنون گفتی عزیزم کاش یه لباس دیگه انتخاب میکردی پولت نمیرفت حیف بود

یکی از خیرین رفته سوپر مارکت محله دفتر بدهی مردمو گرفته و فرار کرده.میخوام بگم با دست خالی هم میشه کار خیر کرد، دریغ نکنید.😂

از اولش دیدی که مرجوعی ندارن فکر نکنم بتونی کاری کنی تو پیج چون اکثرا میزنن مرجوع نداریم فقط تعویض

سعی کن همیشه تو بهترین ورژن خودت باشی اما هیچ وقت آخرین ورژن خودت نیستی برای به دست آوردنش همیشه تلاش کن👸🏻

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ممنون گفتی عزیزم کاش یه لباس دیگه انتخاب میکردی پولت نمیرفت حیف بود

من همینجوری مرجوع کردم ۷۲ تومن پول پست دادم دوباره ی شومیز دیگه انتخاب میکردم از این شومیز ارزونتر بود اونجا هم ی ۱۰۰ ۱۵۰ ازم میرفت دوباره باید ۷۹ پول پست میدادم برام ارسال میکرد

اینجوری هم کلی پول باید میدادم

پشت دستمو داغ کردم دیگه انلاین هیچ چیز نمیخرم

از اولش دیدی که مرجوعی ندارن فکر نکنم بتونی کاری کنی تو پیج چون اکثرا میزنن مرجوع نداریم فقط تعویض

همون دیگه خواستم با شومیز دیگه تعویض کنم هیچ کدوم ب دلم ننشست

والله هرچی متنتو بالاپایین کردم،اشتباه وحروم خوری ای از جانب اون بیچاره ها ندیدم...شما حضوریم خرید کنی،هر جنسی بخری پس نمیگیرن،فقط تعویض..این بنده خداهم گفته میتونی تعویض کنی!..خودت نخواستی!..این کجاش حروم خوری بود که بخوای شکایت کنی فتا؟!...حروم خوری وقتیه که تو پول بفرستی دیگه جوابت ندن،جنسی هم واست نفرستن

والله هرچی متنتو بالاپایین کردم،اشتباه وحروم خوری ای از جانب اون بیچاره ها ندیدم...شما حضوریم خرید ک ...

ببین پس حق مشتری چی میشه من گفتم شومیزی که گرفتم از همشون گرونتر بود

مرجوع کردم ۷۲ تومن پول پست دادم

دوباره اون بخواد بفرسته پول پست میگیره ۷۹ تومن

شومیزهای دیگه هم ۱۰۰ الی ۱۵۰ ارزونتر از این شومیز

بازم اینجا ب فرض ۱۰۰ تومن ازم میره

حروم خوری نیست پس چیه

زرنگ ان یاد گرفتن

پس اینجا حق مشتری چی میشه

روز خوش هر کار دلت خواست بکن نوشتنش ...توهین و بی احترامی

بهم گفت ی سایز بزرگتر بردار مسخره نیست ب نظرت

من لباس اندازم فقط قسمت سینه از پارچه کم گذاشته بودن ضمن اینکه سایز ۳۸ و سینه بزرگی هم ندارم ...

میتونست بگه من این شومیزتو میذارم رو مانکن ممکنه موقع دوخت اشتباه شده باشه از همین برات اندازه و خوش دوختش و میفرستم ...

ببین پس حق مشتری چی میشه من گفتم شومیزی که گرفتم از همشون گرونتر بود مرجوع کردم ۷۲ تومن پول پست دادم ...

ببین من خودم محاله لباس آنلاین بخرم،چون این چیزا رو هم داره،تالباس تنم نزنم محاله پولی بفرستم،شما شرایط خرید آنلاین رو قبول کردی،این چیزا رو هم داره دیگه،من برخورد اون خانم رو تایید نمیکنم،ولی شما هر مغازه ای هم بری حضوری خرید کنی ،هرکاری کنی محاله ازت پس بگیرن یا بدن تولیدی شون چون این سایز رو تنت ننشسته اختصاصی وسفارشی یه دونه دیگه برای شما بدوزن،فقط تعویض میکنن

ببین من خودم محاله لباس آنلاین بخرم،چون این چیزا رو هم داره،تالباس تنم نزنم محاله پولی بفرستم،شما شر ...

درسته منم برام تجربه شد دیگه انلاین خرید نکنم

اینم مثلا معتبر بود این دفعه پنجمين بار بود ازش خرید میکردم میخواستم برای امروز که مراسم چهلم داییم هست بپوشم اونم اینجوری شد

درسته منم برام تجربه شد دیگه انلاین خرید نکنم اینم مثلا معتبر بود این دفعه پنجمين بار بود ازش خرید م ...

تنت سلامت عزیزم،دیگه آنلاین نخر که اینجوری حرص نخوری،والله من حضوریم میخرم میام خونه میگم اینجاش چرا بد وایساده،چرا تو اتاق پرو دقت نکردم،دیگه چه برسه آنلاین بخرم

تنت سلامت عزیزم،دیگه آنلاین نخر که اینجوری حرص نخوری،والله من حضوریم میخرم میام خونه میگم اینجاش چرا ...

دقیقا همسرم گفت بیخیال ب خاطر ۸۰۰ ۹۰۰ حرص نخور گفت شده دیگه

از یکی از دوستاش که تو آگاهی پرسید گفت چون شرایط انلاین و خرید و قبول کرده دستش ب جایی بند نیست🥲

ببین پس حق مشتری چی میشه من گفتم شومیزی که گرفتم از همشون گرونتر بود مرجوع کردم ۷۲ تومن پول پست دادم ...

چه توقعاتی داری!!!

هر جایی و هر صنفی قوانین خودشو داره

زورت نکرده بوده که بیا از ما خرید کن

نوشته تعویض داریم مرجوعی نداریم

اگر ننوشته بود و بعدا میگفت حق با شما بود

هیچ حروم خوری هم نکرده

یه چیزی سفارش بده وگرنه دستت به جایی بند نیست الکی حرص نخور

انلاین خرید نکنین همش چرت منم یه لباس خریدم سایز ننم فرستاده برام نشد هم پس بفرستم قبول نکرد همینطوری انداختم داخل کمد🤣🤣🤣 دیگه انلاین خرید نمیکنم