من چندین بار قبلا از پوشاک کارل خرید کرده بودم شومیز و شلوار زود هم نیفرستاد خوبم بود این سری هم ی شومیز دیدم تو سایتش از شومیزهای دیگه ش گرونتر بود حالا کاری ندارم ب قیمتش گفتم مدلش ی جوری ب فیزیک من میخوره هم اینکه برای چهلم داییم میخواستم بپوشمش خلاصه شومیز رسید دیدم قسمت سینه شومیز باز میمونه انگار که لباس تنگه ..هر جور وایسادم لباس و فرم دادم دیدم نه کلا ایراد داره نمیشه جایی پوشید قشنگ بدنت معلوم میشه عکس گرفتم فرستادم بهشون که مرجوع کنم گفت شرایط و بخون اوکی بودی پس بفرست
شرتیطشون فقط تعویض بود من مرجوع کردم رسید دستشون سایتشون و بالا پایین کردم دیدم از هیچ شومیز دیگه ای خوشم نمیاد بهشون شماره کارت دادم گفتم من هیچ شومیز دیگه ای و نپسندیدم این مدل و خیلی دوست داشتم که اونم برش و دوختش مثل شومیزهای دیگه ای که قبلا ازتون خریدم خوب نبود
خلاصه خواست منو توجیه کنه گفت داریم از پارسال تولید نیکنیم دفعه چنده برش میخوره طبق همون برش اول تا حالا هیچ کس نگفته دوختش بد بوده و ...
منم گفتم من به کسی کاری ندارم که، من لباس وپوشیدم عکس هم گرفتم بهتون فرستادم خودتون دیدین خوب واینمیسته سینه کلا باز میمونه نوشت فقط تعویض منم گفتم یا پولمو بده یا ب پلیس فتا شکایت میکنم گفت خود داتی روز حوش نقطه سر خط هم گذاشت
من ب صورت آنلاین تو سایت دادستانی شکایت کردم ازشون
الان از کجا میتونم شکایت کنم میدونم دستم ب هیچ جایی بند نیست.اما وای دنبال راهکاری
فهمیدم اینا فقط فروشنده ان نه کاسب
کاسب دنبال رضایت مشتری نه ب فکر فروختن فقط محصولات خودش
با این کارش مشتری وفادارش و از دست داد
پوشاک کارل حروم خور
تو هر سایت یا پیج آنلاينی دیدین شرایط مرجوع فقط تعویض هست بدونید ب درد نمیخوره مثل من گرفتار نشید