2777
2789

شبا ساعت ۲ یا ۳ نصف شب با درد شدید مچ پا از خواب بیدار میشم و وقتی میرم زیر کرسی مادربزرگم بهتر میشم

به خاطر پاهام مادربزرگم برام کرسی گذاشته ولی شب گرمه نمیتونم بخوابم زیر کرسی اذیت میشم

فعلا تا ۲هفته مهمان داریم نمیتونم پیش اینا حتی بگمدرد دارم چه برسه برم دکتر یه سوژه ازش میسازن

به نظرتون دیابت گرفتم خدایی نکزده؟

اخه تو گوگل گفته که دیابت هم کیتونه علتش باشه

پاهام نه پیچ خوده نه کشیده شده نه شکسته هیچ آسیبی ندیده

درد مچ پای راستم شدید تره فقطم مچ پاهامه

یه درد تیز شبیه فرو کردن چاقو تو بدن

زندگی قطعیت اندوه باری است که ....نه میتوانی تمامش کنی نه میتوانی ادامه بدهی ...

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم پا درد داشتم ن نمیتونستم ی جا بشینم ن میتونستم راه برم خیلی تیر میکشید

خدا خیرش بده مادر شوهرمو دیشب ی زرده تخم مرغ رو با نمک مخلوط کرد طوری ک ن سفت بود ن شل ک بریزه بافتش مثل کرم شد

مالید ب پام ی نایلونم کشید روش و با ی تیکه پارچه بست تا صبح موند صبحم شستم،شاید باورت نشه الان از درد پام هیچ خبری نیست

شماهم استفاده کن انشاالله ک درد پاتو تسکین بده

جدی؟چه عجیب متوجه نشدی مشکلت چیه؟

اره

نه

دوبار تایپکزدم میگن کلسیم و منیزیم و ویتامین دی بدنم کمه

زندگی قطعیت اندوه باری است که ....نه میتوانی تمامش کنی نه میتوانی ادامه بدهی ...

منم پا درد داشتم ن نمیتونستم ی جا بشینم ن میتونستم راه برم خیلی تیر میکشید خدا خیرش بده مادر شوهرمو ...

خوب این خوب کردن درد پاک کردن صورت مسالست باید ببینی مشکلت چیه

من این مشکلو داشتم کمبود ویتامین دی بوددائما یکی باید پاهامو لگد میکرذ تا دردش اروم بشه

اره خیلی وقته ویتامین دی نخوردم

مرسی گلم