2777
2789
عنوان

چرا هیچ شغلی بهم وایب خوبی نمیده

93 بازدید | 12 پست

نه مهندس نه معمار نه جراح... انگار هیچ کدوم و دوست ندارم هیچ شغلی نیست که دوسش داشته باشم دلم نمیخواد کار کنم. از دور خیلی قشنگن اما باید همش کار کرد آخه چرا؟

باید بدونی واقعا متاسب چه کاری هستی خیلی به علاقه اهمیت نده اینحا جهان سومه باید خرجت دربیاری حالا علاقه هم باشه چه بهتر مثلا من مث تو بودم اما یه روز فهمیدم سر و زبونم خوبه میتونن لباس خوب بفروشم و فروشنده شدم درحالیکه از فروشندگی متنفر بودم... خلاصه اینجور

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

باید بدونی واقعا متاسب چه کاری هستی خیلی به علاقه اهمیت نده اینحا جهان سومه باید خرجت دربیاری حالا ع ...

اگه به حرف شما باشه بنده استعداد دارم تو یادگیری زبانهای مختلف اما اصلا علاقه به مترجمی ندارم حتا سر سوزن

اگه به حرف شما باشه بنده استعداد دارم تو یادگیری زبانهای مختلف اما اصلا علاقه به مترجمی ندارم حتا سر ...

باید شروع کنی تو هوا نمیشه باید انجام بدی یه مدت اونوموقع میفهمی واقعا برات خوبه یا نه

پس چطوری از شغلی که دوست دارم دل بکنم 😭واس هیچ کاری خوب نیستم من

تلقین نکن منم مث تو بودم خیلی احساسی... کم کم راه میوفتی نترس ببین اینجا ایرانه خیلی چیزا طبق علاقه نیست بازار کار و راحتی برات هم مهمه مثلا خود من خیلی علاقه به خیاطی داشتم اما دیدم خیلی به کمرم فشار میاد کم کم گزاشتم کنار چون دایم کمردرد داشتم....

تلقین نکن منم مث تو بودم خیلی احساسی... کم کم راه میوفتی نترس ببین اینجا ایرانه خیلی چیزا طبق علاقه ...

ممنون بابت راهنمایی هات🌹💚🙏

من مشکلم اینه نمیتونم رو کار تمرکز کنم اصلا کلا حواسم پرته ی چیز دیگست و به جای کار روی چیزای دیگه که مشکل زمان حاله به فکر کارای دک که همین باعث میشه تو هیچی موفق نشم و نمیدونم چیکار کنم.بره همین میگم به درد هیچ کاری نمیخورم