2777
2789

بچه ها جونم من رفتم فرمالیته شمال اول که خیلی دیر رسیدم یعنی کلا سه ساعت وخرده ای فیلمبرداری شد بعد این که میکاپم خوب نشد🥲با این که قبلا پیش این میکاپگره رفته بودم وکارش خیلی خوب بود نمیدونم از شانسم اونروز خوابش میومد چون صبح زود بود خوب نشدم😭حالا میگم تو فیلم هم با فتوشاپ میشه یه کارایی کرد خوشگل بشم🥺تروخدا بگید

امروز | 01:

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به نام خدا

به عنوان یک عکاس حرفه ای و تدوینگر مبتدی

غیرراز اینکه بعضی تدوینگرا یه کم صورتو روتوش میکنن تو فیلم

هیچ کاریش نمیشه کرد

البته نگران نباش

همه عروسا اینطوری ان

فرمالیته شون میکاپ یا موی خوب ندارن

احه من قیافم خوبه🥲خیلی ناراحتم فیلم فرمالیته زشت باشم

میدونم منم اینجوریم عکسام خیلی وقتا خوب نمیشه شاید ولی همه از بیرون میگن واقن قشنگی ولی دیگه پیش میاد

من وقتی نامزدم رو اولین بار دیدم چون دوسش نداشتم اون شب اصن میکاپ خوبی نکردم شاید باورت نشه اسی ابروهامم همینجوری نامرتب بود درصورتیکه الآن اگه بود خودمو میکشتم اینجوری هیچوقت نمیرم جایی ولی اون شب ی میکاپ ساده فقط میگفتم بیان برن همین

ولی الآن در به در دنبال ی عکس ازون شب بودم و وقتی پیدا کردم واقن برام قشنگ بود🙂🙃همونجوری هم اون عاشقم شد پس سخت نگیر

من عروسی گرفتم یه سال پیش

خب چه ایرادی داره

من فک کردم پخش کلیپ داری ترس اینو داری چهره ات جلوی مهمونا بد باشه

نگرانیت چیه عزیزم

بگو کلیپتو با ریتم تند بزنه

تند تند صحنه ها عوض بشه بیشتر هم راش هایی کار بشه که چهره ات مسخص نیست یا نیمه مشخصه