2777
2789

همسایمون هم هست مثل گل پاکه ازین دخترا که خیلی ساکت و دور از هیایو اسباب کشی داشتن بنده خدا خودش و مادرش پدرش شهر دیگه کار میکنه اینا غریبن اینجا کمک دستی نداشتن خونه درب و داغون بود ابگرمکنه خراب بود مادرش روز قبلش سراغ تعمیر کار ابگرمکن میگرفت اقا اومد مدرسه یه بوی بدی حالا از قضا میداده منم متوجه نشدم اقا یه دختره تو کلاس یهو بلند شد گفت یه حموم برییییید وایییی نکرد حداقل بره به خودش بگه اقا اینا ابگرم کنه رو درست کردن دختره هم اوکیه بوی گل میده بخدا ولی این بازم اذیتش میکنه بهش عطر زد حتی سرکلاس بقیه رو علیه اش روند جلو همه میگه از کنارش رد میشه عق میزنه الان دوماه داره اینو اذیتش میکنه جیکشم در نمیاد من بالاش در بیام؟ یا بیخیال

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

در بیا به مدیر مدرسه هم بگو

چقدر بیشعوره

امضامو حتما بخونید :توهرتاپیکی کسی با نظرم مخالفه منو ریپلای نکنه همونموقع نی نی یار رو تگ میکنم جوابتم نمیدم  و باعث تعلیق شدنت میشه فقط استارتر که براش پست گذاشتم میتونه ریپلای کنه 

تو یه کاغذ بنویس دهنت بو میده بنداز تو کیفش..بفهمه حق نداره به غرور بقیه آسیب بزنه آشغال عقده ای

این جهان وقتی مرا میفهمد که دیگر از من نسترن روییده است...??????Ya umutlar biterse......اگه بارون باز بباره تو کویر...دیگه اما سر رسیده عمر این درخت پیر....در این زمانه ی بی های و هوی لال پرست..خوشا به حال کلاغای قیل و گال پرست..چگونه شرح دهم لحظه لحظه ی خود را برای این همه ناباور خیال پرست؟....

ابن بلا سر منم اومد رفته بودم حموم ولی تو راه مدرسه عرق کرده بودم بو گرفته بود لباس فرمم همش بهم طعنه میدادن یه حموم برین فلان

داشتم صحبت میکردم که تو خونه چیکارا میکنم یهو بهم گفتن یه حمومم برو بین کارات اصلا خیلی دلم شکست 🥲🥲

شما هم با هم کلاسی های دیگه یکی بشید این بی تربیت رو بشونید سرجاش بعضی خانواده ها فقط مادیات بچه هاشون رو تامین میکنن وقتی برای بالا بردن فهم و شعور و ادب بچه هاشون نمیکنن دیدم تو کلاس دخترم و پسرم که میگم