2777
2789
عنوان

مامانم

72 بازدید | 4 پست

مامانم وابستگی عجیبی داره به پدر و مادر و خواهر و برادر و خواهرزاده و برادرزاده هاش تازه خواهرزاده و برادرزادشو از بچش نزدیک تر میدونه

خسته شدم ازش واقعا دیگه بریدم

فکر کن به ما از بچگی. محبت نمیکرد تا الان که بزرگ شدیم ولی جلوی ما اینقدر قربون صدقه خواهرزاده و برادرزادش میره که نگو که یعنی اره ببینید اونا رو بیشتر دوست دارم!

مامانم پدر و مادر و خواهر و برادر و خواهرزاده و برادرزاده و زن داداش و شوهر خواهرش رو نزدیک تر و عزیز تر از بچه هاش و شوهرش میدونه خانواده واقعیش اونان نه ما....

یک بار کلی راجب این موضوعات با بابام صحبت کردم گفت آره حق داری ولی جلوش هیچی نگفت تازه به من چی گفت چرا به مامانت انتقاد میکنی...

حتی باور کنید بابام برای خودشیرینی پیش مامانم بخاطر زن داییم یا مثلا دختر خالم به ما بچه ها چی میگه

ننه احمق ما رو بچه های خودش عیب میذاره و اسم روشون میذاره اونوقت فقط کافیه به طوله های فامیلش توهین ...

من مامانم عروس عمشه

بهش میگم مگه تو یه تار موی پدر و مادرتو با عمت عوض میکنی؟ مگه تو عمتو عضو خانواده میدونی با بابام بحث کنی میگی خانواده خودت فلانن(عمه و بچه هاش) که فکر میکنی خواهرزادت یا برادرزادت دو روز دیگه پدر و مادر خودشونو ول میکنن میان سمت تو!

یه بار به زن داییم چی گفتم مامانم نشست گریه کرد!!!!!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ننه احمق ما رو بچه های خودش عیب میذاره و اسم روشون میذاره اونوقت فقط کافیه به طوله های فامیلش توهین ...

چرا اینطوری ان؟؟؟

خودشون خوششون میاد پدر و مادرشون به بچه های بقیه بیشتر اهمیت بدن؟؟؟

و عجیب تر رفتار بابامه

محل نمیذاره اصلا به بابام حتی اگه کل خانوداش توهین کنن به بابام

میگه شوهر چیه بدم میاد فقط خانواده

اون وقت بابام میمیره براش