2777
2789
عنوان

غذای کرم خورده دانشگاه

333 بازدید | 26 پست

تقریبا هر روز از تو غذا یچیزی پیدا میکنن:/

این ترم همش برنج خالی خوردم نهارا میخوام ترم بعدی بعضی وقتا شب قبلش یچی درست کنم ببرم با خودم

اما نمیدونم چی

پیشنهادی ندارید؟

❤️فمنیست بی دین❤️ 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگر حوصله داری خورشت درست کن تا چند روز همون رو با برنج دانشگاه بخور

میشه برای شفای پدرم و حل مشکلاتم یه صلوات یا حمد شفا بخونید  اللّهمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَهَ وَ ابیها وَ بَعلِها و بَنیها وَ السِّرِ المُستَودَعِ فیها بِعَددِ ما احْاطَ بِه عِلْمُکَ.                                               ان شاءالله خیر و برکتش به زندگی خودتون برگرده

شامی کباب بدون برنج یا با برنج.

عدس پلو. زرشک پلو هویج پلو همه پلومخلوطها. ساندویچ مرغ دو نوعش هست فلافل اگه دوست داری ساندویچ جگر با جگرو نون ساندویچی و سس ساده کوکوسیب زمینی کوکوسبزی کوفته

دلمه

ما شبا شاممون خیلی بده(خوابگاهیم من)خودم درست میکنم گاهی اوقات...ک واقعا تو سلف اشپزی کردن سخته.بعدشم گرون پام در میاد چون دوستامم هستن همکاریم نمیکنن تو هزینه ها ولی تو خوردن همکاری خوبی دارن..ناهارا هم خیلی عالی نیستن ولی بهترن قابل تحمل ترن میخورم

تو خود غذاست از دورچینش نیست

آشپزخونش کثیفه لابد

کرم تو برنج هم میتونه باشه

کلا خودت غذا درست کن ببر

به خدا گفتم  :                                                                چرا آرزو کنم وقتی سرنوشت مرا نوشته ای؟؟؟؟                   خدا پاسخ داد :                                                       شاید نوشته باشم هرچه آرزو کند ❣️🙇🏻‍♀️
ما شبا شاممون خیلی بده(خوابگاهیم من)خودم درست میکنم گاهی اوقات...ک واقعا تو سلف اشپزی کردن سخته.بعدش ...

شریکشون نکن مگه پدر مادرشونی خرج کنی

❤️فمنیست بی دین❤️