2777
2789
خواهر چه برگشتنی خودم نمیدونم چند چندم یبار میگم کنکور تجربی میدم پزشکی چیزی بشم یبار میگم کنکور انس ...

کنکور اره دوران سختیه

فکر کردم راهنمایی هستی .

اخه مشکل اینه من هنوز بعد از گذشت شیش هفت سال از کنکور و یه مدرک مهندسی و تجربه ی چند کار مختلف هنوز موندم چیکار کنم .

یه ذره میگم دوباره درس بخونم ولی از طرفی همون پزشک شدن هم هم تحصیلش پول میخواد هم تا سرمایه مطب نداشته باشی درامدت فرقی با یه مهندس نداره

از کسب و کارم که با این تورم و گرانی مواد اولیه ناامیدم کلا از همه چی ناامیدم ، از مهاجرتم که به خاطر بی پولی ناامیدم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خواهر خداتو شکر کن نمیبینیش منو چی میگی هر دو سه روز میبینم ولی با یکی دیگه :)

کاش منم با یکی دیگه میدیدمش تا بیخیالش میشدم دیگه اینطوری فقط به یاد قبلنا میوفتمو ناراحت میشم 😭

خوش بحالتون خاهر. . لذت ببرید

خودم که آرزوم اینه چند ساله عقدم و هنوز هزینه چند تا خورده وسایل های کوچیک آشپزخونه جهیزیه نتونسم فراهم کنم و متاسفانه تو ی خونواده هستیم ک درامد نیست و پدرم هم جدا شدیم ازش.. و آرزوم اینه که این مقدار جهیزیه فراهم بشه و معجزه بشه

این ک اونی ک از ته دلم یه عمر میخاستمش دیگه نمیبینمش

عزیزم 😥

الان این حس رو داری چند سال بعد بی اهمیت میشه

من نسبت به عشق و عاشقی بی اهمیت شدم ولی یه زمانی خیلی برام مهم بود .

الان نسبت به پول و درامد خیلی حساس شدم و هر کاری میکنم خوب نمیشه خدا کنه منم برام بی اهمیت بشه

خوش بحالتون خاهر. . لذت ببرید خودم که آرزوم اینه چند ساله عقدم و هنوز هزینه چند تا خورده وسایل های ک ...

دورت بگردم 😥 انگار این دغدغه ی همه ست مسائل مالی .

اگه اوضاع مالی و درامدی خوب بشه نود درصد مشکلات مردم حل میشه .

اخه حتی خانواده های پرتلاش هم با حقوق وزارت کار یا حتی کاسبی نمیتونن به راحتی یخچالی که حقوق پنج ماهشونه ، ماشین لباسشویی که حقوق یه ماهه و .. رو تامین کنن ، بر باعث و بانیش ل ع ن ت

عزیزم 😥الان این حس رو داری چند سال بعد بی اهمیت میشه من نسبت به عشق و عاشقی بی اهمیت شدم ولی یه زما ...

میدونم عزیزم انشالله که مشکلاتت برات قابل حل باشن

ولی دردم فقط عشقش نیست یه زخمی بهم زده که سخته بی اهمیت شده برام ولی اون زخم تا همیشه میمونه