2777
2789

خانوما من تولد یکی از دوستام دعوت شدم که از شب تا صبحه و به خوانوادم میخوام بگم میرم خونه دوستم شب بخوابم و مشکل من اینجاست بابام بشدت از اسنپ گرفتن بدش میاد و تا جایی که بتونه خودش همه جا میبرتم و حالا سرکار من با ماشین دو دقیقه با خونه فاصله داره که هرشب بابام میاد دنبالم و گفت فردا شب خودم میبرمت خونه دوستت و حالا من مغازم رو که ببندم بخوام از پاساژ بیام بیرون و با دوستم برم بابام میبینتم و نمیدونم چطور بهش بگم نیا دنبالم

نظر شما چیه

اگه بگم تولده اجازه نمیده

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگر مشورت میخای که این همه ادم بهت گفتن نرو

اگر هم اینقدر نادونی که میخای بری جایی که نه میشناسی کی ان و چه کاره ان و چی در انتظارته که هیچ

من یه مادرم با یه کانال لباس بچه ی خوب تو ایتا   بهم سر بزن حتما  https://eitaa.com/joinchat/4135387430C5fbc11ca9b
من اينجوري نميگم. شايد جوون و خامه. بي تجربه. ولي بايد بدونه دروغ گفتن راه چاره نيست

کم سن و ساله ولی با توجه به تاپیکای قبلیش متاسفانه خودشم دلش میخواد به بعضی راه ها کشیده بشه

در ثانی وقتی خانوادش انقدر راحت میزارن دختر ۱۵ سالشون شب خونه دوستش بمونه پس زیادم در قید و بند چهارچوب خط قرمزا نیستن

چند سالته ؟بی اجازه نباید بری خونه پدر و مادر زندگی میکنید قوانینش رو هم باید رعایت کنید و اینکه چه ...

۱۷

کلا میگه هر هفته میریم مهمونی حالا هم بیشتر بخاطر تولدم میریم که تولد بگیرم

کم سن و ساله ولی با توجه به تاپیکای قبلیش متاسفانه خودشم دلش میخواد به بعضی راه ها کشیده بشه در ثانی ...

من تاپيكاي قبلشو نخوندم

از خانوادشم نميدونم چيزي

قضاوت هم نميكنم

فقط درمورد همين تاپيكش نظر ميدم

سلامتي و تعجيل فرج اقا امام زمان(عج)، صلوات.