2777
2789

ما تهران زندگی میکنیم و خانواده هامون شهرستانن.

هر چند ماه میایم پیش خانواده هامون و به ماهی اینجا میمونیم .

همسرم قبلاً یه فقط یه دوست صمیمی هم سن و سال خودش داشت که اکثرا وقتی نیومد اینجا با اون بود .الان به واسطه اون دوستش با دو نفر دیگه دوست شده که بچه سال هستن .

همسر من ۳۷ سالشه و اون دوتای دیگه دوتا برادرن یکیش ۲۲ سالشه و یکیش ۱۷ سال .

تازه باهاشون دوست شده و کلا با هم هستم هر جا میرن .

امروز مثلا اون پسر کوچیک تره میخواست کاپشن بگیره با همسرم از ظهر تا شب رفتن کاپشن بگیرن .

خلاصه من بدم میاد با اونا میگرده ، اینجا محیط کوچیکه بهش میگم حرف در میارن برات .آخه تو رو چه به اونا ،میگم خودت اگه یکی دیگه رو با این همه اختلاف سن پیش یکی دیگه میدیدی چی میگفتی و چی فکر میکردی درموردشون .

اصلا انگار پیش اونا بچه میشه .بهش میگم تو دیگه ۲۰سالت نیس ،۴۰سالته نباید هر کاری رو بکنی و هر جایی بری و با هر کسی حرف بزنی ...

خلاصه دیشب کلی نصیحتش کردم ،امروز میبینم رفته با اون پسره بازار .

شب که اومد خونه خودش فهمید ازش ناراحتم ، وقتی تنها شدیم بعد از کلی حرف و نصیحت بین گریه بهش گفتم اگه میدونستم اینطوری رفیق باز هستی هیچ موقع باهات ازدواج نمیکردم .

خیبیلی ناراحت شد و چهرش گرفته شد .

با خودم اولش گفتم خوب شد گفتم بهش به خودش میاد .ولی عذاب وجدان گرفتم الان ، قیافش خیلی گرفته شد و رفت خوابید .

🌸گاهی اونقد درگیر آینده میشی که یادت میره الان وسط جایی هستی که قبلاً آرزوشو داشتی...🌸

خیلی دارک شد

ناراحت نباش واقعا صورت خوشی نداره

قدمات نارنجی پاییز من  🍂                                                   من هر ساله بی صبرانه منتظر پاییزم زردا و نارنجیا رو با پام هم بزنم ، لباس قشنگارو از تو گنجه دربیارم ، نم بارون بزنه رو صورتم موقع برگشتن از دانشگاه ، هدفون بزارم تو گوشم قدم بزنم پیادرو با خاطراتش بگم گور بابای دنیا و نامردیاش من پاییز را میپرستم 🧡🍁

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کلا یه طوری شده بود صدای مامان بابام هم در اومده بود .

عصر گفتن بهش میگیم با اونا نگرده گفتم شما چیزی نگین بهش خودم میگم .

🌸گاهی اونقد درگیر آینده میشی که یادت میره الان وسط جایی هستی که قبلاً آرزوشو داشتی...🌸
خیلی دارک شدناراحت نباش واقعا صورت خوشی نداره

خودش هم میدونه ها ولی نمیتونه بهشون نه بگه .زنگ میزنن بهش بریم فلان جا بریم فلان کار رو بکنیم اینم میرع

همچین گفتی یه حرفی زدم عذاب وجدان دارم منم گفتم چی گفتی والله فعلا بچه نویییی بگیر بخواب

آخه یهو گرفته شد .میگم کاش نمیگفتم این حرفو بهش .

خیلی خیلی وابستش هستم اصلا طاقت ناراحت شدنش رو ندارم

رک بهش بگو مردم فک میکنند بچه بازی بابا

میگم دیگه .هزار تا مثال زدم براش که کارت مثل فلانیه.

خودش هم میدونه عیبه ولی نمیدونم چرا نمیتونه نه بگه بهشون

چند ساله ازدواج کردی؟ بنظرم باید به تصمیم های شوهرت احترام بزاری

۳ساله .

من به خاطر خودش میگم .مردم حرف در میارن.نمیدونن که اینا دوست معمولی هستن باهم هزار تا حرف میزنن پشت سرش