2777
2789
عنوان

کاش جراحی زیبایی ممنوع بود

129 بازدید | 13 پست

کاش ممنوع بود و فقط موارد خاصی که واقعا تو ظاهر تاثیر بدی میذاشت با مجوز میتونستن عمل کنن

اون وقت انقدر همه بی اعتماد به نفس نبودن

انقدر دنبال عمل ها و ژل و کارای غیرضروری نبودن

همه شبیه هم نبودن و کسایی که با بقیه تفاوت جزیی داشتن این تفاوتشون خیلی به چشم خودشون و بقیه نمیومد

بقیه ازشون ایراد نمیگرفتن و اعتماد به نفسشون از بین نمیرفت

دغدغه اصلی مردم خصوصا خانما جزییات ظاهرشون نبود

همه با تفاوت هاشون قشنگ بودن

⭕آقایون ریپلای نکنن و تو تاپیکم پست نذارن

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چرا صورت مسئله رو پاک میکنید!

اونایی که مقایسه میکنن خودشونو کمبود اعتماد بنفس دارن و اونایی هم که زیاد جراحی زیبایی انجام میدن خب انتخاب خودشونه به ما ربطی نداره.

باهاتون موافق نیستم

یک روز تمام راه‌هایی رو که با قلبت رفتی با عقلت برمیگردی و این تلخ‌ترین قصه دنیاست...💔

نمیشه به خاطر یه عده جلو بقیه رو گرفت که ناراحت نشنمنطقی نیست اصلا

بخاطر همه دارم میگم

همونایی که هی جراحی های مختلف انجام میدن خودشونم اعتماد به نفس ندارن

حالت خوب نیستا

تاپیک رو چند بار خوندم و نفهمیدم که چرا باید همچین فکری داشته باشی اعتماد به نفست کم شده بخاطر اینکه ادم خوشگل اطرافته کار کن پول در بیار عمل کن یا حداقل با قیافه خودت کنار بیای و یاد بگیر خودتو با دیگران مقایسه نکنی

به زن ستیزی حساسیت دارم پس اگه زن ستیزی، انرژیتو ذخیره کن، ریپلای نده و افکارتو جایی ببر که شنیده میشن، نه اینجا

چرا صورت مسئله رو پاک میکنید!اونایی که مقایسه میکنن خودشونو کمبود اعتماد بنفس دارن و اونایی هم که زی ...

بله انتخاب خودشونه ولی این از کمبود اعتماد به نفس میاد

اون موقع ها که این چیزا نبود همه اعتماد به نفس بیشتری داشتن

هیچکس معتقد نبود صورتش زشته و نیاز به ژل و عمل و... داره

نچرال بودن عجیب نبود

ایرادهای کوچولو بزرگ دیده نمیشد

بخاطر همه دارم میگمهمونایی که هی جراحی های مختلف انجام میدن خودشونم اعتماد به نفس ندارن

اونا برای اینکه حس بهتری به خودشون داشته باشن اینکار رو انجام میدن

به زن ستیزی حساسیت دارم پس اگه زن ستیزی، انرژیتو ذخیره کن، ریپلای نده و افکارتو جایی ببر که شنیده میشن، نه اینجا

کلی آدم زیبا داریم که نچرال هستن عمل جراحی نبود باز یه عده خودشونو با اونا مقایسه میکردن

بخاطر همه دارم میگمهمونایی که هی جراحی های مختلف انجام میدن خودشونم اعتماد به نفس ندارن

دختر به خاطر حسرت بقیه که نمیشه هرکاری کرد

الان خیلیا ماشین خفن دارن، میشه به خاطر بقیه بگن شما نخر؟ اونا که ندارن اعتماد به نفسشون میاد پایین؟

یا یکی بهت بگه فلان چیزو چرا خریدی من ناراحت شدم، من ندارم بخرم؟

تاپیک رو چند بار خوندم و نفهمیدم که چرا باید همچین فکری داشته باشی اعتماد به نفست کم شده بخاطر اینکه ...

من کی گفتم اعتماد به نفس ندارم یا پول برای کارای زیبایی ندارم؟!

ناراحت میشم وقتی میبینم دخترای خوشگل میرن با کارای غیرضروری چهره خودشونو مصنوعی میکنن و تمام دغدغه شون جای پیشرفت و توسعه فردی اینه که دفعه بعد با ظاهرشون چیکار کنن

شما اگه مخالفی میتونی مثل بقیه کاربرا محترمانه نظر بدی چته انقدر عصبی هستی

دختر به خاطر حسرت بقیه که نمیشه هرکاری کردالان خیلیا ماشین خفن دارن، میشه به خاطر بقیه بگن شما نخر؟ ...

منظور منو اشتباه متوجه شدید

میگم کاش به عنوان دغدغه اصلی جامعه نبود

مردم با تفاوت هاشون کنار میومدن و جراحی زیبایی از نظرشون الزام محسوب نمیشد