2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

اگه اول کار باشه می شی مثل الان من که موندم چجوری بچه دار بشم. چجوری بیام سرکار با شکم گنده چجوری مرخصی بگیرم که کارمو از دست ندم.... اگه شرایط مالیشو داری اول بچه دار بشو... اگه کارت دولتیه و مرخصی زایمان بهت می ده باز یه چیزی...

اگه اول کار باشه می شی مثل الان من که موندم چجوری بچه دار بشم. چجوری بیام سرکار با شکم گنده چجوری مر ...

اگر کارت خصوصی باشه که مرخصی نداری ... باید بذاریش کنار موقع بچه دار شدن .. خیلی مسخره اس واقعا   

عزیز دلم کار دولتی خوب اگر پیدا کردی برو بعد باردار میشی و مرخصی بدون حقوق و مرخصی زایمان می گیری 

من خودم الان دو سال هست که سرکار میرم البته خصوصی الان دارم اقدام به بارداری می کنم و قطعا کارم را رها می کنم و به کار والاتر مادری می پردازم

اگه کار باشه ک اول بچه  شما هنوز مرددی  از کی کارت شروع میشه

نه .من ۲۸ سالمه.۲تابچه ۵و۲ساله دارم.توازمونهای بانک قبول شدم وتا۱ماه دیگه میرم سرکار.ولی بعضیاروکه میبینم میگن وای با۲تابچه چطوری میخوای بری.باخودم میگم اول واخرکه قراربودمن بچه بیارم پس بهترکه اول بچه اوردم وچندسال اولشون باهاشون بودم.الانم میرم دنبال کارم تااینکه بعدش مرخصی زایمان بگیرم وبااسترس بارداری وشکم گنده برم سرکار

نه .من ۲۸ سالمه.۲تابچه ۵و۲ساله دارم.توازمونهای بانک قبول شدم وتا۱ماه دیگه میرم سرکار.ولی بعضیاروکه م ...

ببین عزیزم 2 سال اول برای بچه خیلی مهمه که الحمدلله شما خودت بالاسرشون بودی.

ببخشید میپرسما شما آزمون کدوم بانک قبول شدید؟؟

چون بانک های دولتی آخرین آزمونشون برای زمان آقای احمدی نزاد بوده

ببین عزیزم 2 سال اول برای بچه خیلی مهمه که الحمدلله شما خودت بالاسرشون بودی. ببخشید میپرسما شما آزم ...

خواهش میکنم.بانک سپه که توی ازمون فراگیرچهارم بود.شهریورپارسال ازمونش برگزارشد.

خواهش میکنم.بانک سپه که توی ازمون فراگیرچهارم بود.شهریورپارسال ازمونش برگزارشد.

آهان خب پس خوبه.

به نظر من برو

من شوهرم کارمند بانک هست حدود 3.30 خونه هست اما من که شرکت خصوصی کار می کنم ساعت 6.30 میرسم خونه

بانک کار سختی هست اما به نظرم موقعیت خوبی هست

آهان خب پس خوبه.  به نظر من برو من شوهرم کارمند بانک هست حدود 3.30 خونه هست اما من که شرکت خص ...

همسرتون ازحقوق ومزایای بانک راضین؟اگه شیفت عصرنداشته باشم وکمی زودترمیام.یعنی تقریباساعت۱.باخیلی ازخانمهایی که کارمندبانکن حرف زدم همشون میگن انقدراهم که ازاسترس کارمیگن نیست فقط بایدحواست جمع باشه

همسرتون ازحقوق ومزایای بانک راضین؟اگه شیفت عصرنداشته باشم وکمی زودترمیام.یعنی تقریباساعت۱.باخیلی ازخ ...

امسال به لطف دولت همه حقوق و مزایا ها حذف شد. حقوق بانک دولتی خیلی نیست حدود دو و نیم هست . اما وام خوب داشتند که دولت حذفش کرد.

در مورد شیفت عصر نشنیدم. چون ساعت کاری می دونم 7.30 هست 14.30 اما نیم ساعت قبل و بعدش باید برای جمع کردن حساب ها بمونید