2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برا من و بعضيام همينطوره كسي پاسخگو نيست@niniyar

عه برا من الان درست شد

با مرورگر فایرفاکس وارد شدم

اینقدر بدم میاد وقتی دارم با آهنگ میخونم،،،خوانندهه اشتباه میخونه
خارج شو دوباره وارد شو

ده بار از صبح این کارو کردم

الان یکی از بچه ها گفت با یه مرورگر دیگه وارد شو، انجام دادم درست شد

اینقدر بدم میاد وقتی دارم با آهنگ میخونم،،،خوانندهه اشتباه میخونه

مال منم ایجوره بچه هانی نی یار تک کنید همتون بلکه درست شه الان اماهه

برای رسیدن به هدفهاتوند فقط  فقط روی پاهای خودتون  وایسید چون.باپآهای.دیگران.نمیتونید.راه.برید .تلاش.کنید.حتما.بهش.میرسید.مطمین.باشید.چون من این کارو کردم 

من فک کردم فقط واسه من اینطوریه، جالب اینجاست که هرکی فک میکنه مال خودش اینطوریه و مربوط به گوشیش هست و هیچ کس هیچ اعتراضی هم نمیکنه، هیچ کس هم پاسخگو نیست، چون خیلی وقت هست که نی نی سایت اینطوری شده

برا من و بعضيام همينطوره كسي پاسخگو نيست@niniyar

سلام مشکل فنی هست عزیزم لطفا صبور باشید برطرف میشه

برای حذف تاپیک اصلا تگ نکنید ، ساعت حذف تاپیک 10:30 الی 12 و 14 الی 15 شنبه دوشنبه چهارشنبه یک لینک ارسال نمایید خصوصی و برای حذف تگ نکنید تنها اکانت رسمی نی نی یار در نی نی سایت

من فک کردم فقط واسه من اینطوریه، جالب اینجاست که هرکی فک میکنه مال خودش اینطوریه و مربوط به گوشیش هس ...

سلام

۱- اگر حالت چرخش گوشی رو فعال کنین و گوشی رو افقی بگیرین سایت درست میشه براتون.

یا

۲- حالت رایانه رو فعال کنین.

یا

۳- مرورگر جدید نصب کنین مثل Brave

یا

۴- با یکی از کاربرها حرف می زدم گفتن وقتی مرورگرشون رو بروزرسانی کردن سایت براشون درست شده.

✅️ این روزها خیلی خوب میشه فعلا هر کس خواست جایی پستی بگذاره چند خط قبلش اینتر بزنه بعد پستش رو بنویسه تا این طوری بقیه ی کاربران هم بتونن پست ها رو ببینن.

@فصل_محبت

@دیوانه۲۲۲۲

@گوگوشخانم

@ازسارابپرس 🌸

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.

سلام۱- اگر حالت چرخش گوشی رو فعال کنین و گوشی رو افقی بگیرین سایت درست میشه براتون.یا۲- حالت رایانه ...

🔴🔵🔴🔵🔴🔵🔴🔵🔴🔵🔴🔵🔴🔵🔴🔵🔴🔵🔴🔵

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.