2777
2789
عنوان

خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 368 بازدید | 29 پست
این رابطه کاملا دو طرفس ولی متاسفانه ۹۰ درصد شروع کننده خانما هستن با عشوه و شوخی خرکی و ناز لوندی

دقیقا یه جوری با طرف گرم میگیرن ک من تو زندگیم با بابامم اینجوری گرم نگرفتم😐

جفتشون مقصرن ولی واقعا چجوری به خودشون اجازه میدن با مرد متاهل وارد رابطه شن

مهم اینه یه روزی خودشون هم تجربه می کنند و این چرخه ادامه داره خیلی مونده تا آگاه بشیم از ماست که بر ماست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دقیقا یه جوری با طرف گرم میگیرن ک من تو زندگیم با بابامم اینجوری گرم نگرفتم😐

بله همکار همسرم تازگی شروع کرده چت معمولی و شوخی خنده استیکر جک و اینا منم گفتم اولشه زدم دمش قیچی کردم

خدا لعنت کنه مردا و زنای خیانتکار رو

به یکی گفتن چرا خیانت میکنی به زنت؟مگه دوسش نداری؟

اونم گفته من کباب دوس دارم.ولی دلیل نمیشه که کوفته نخورم قورمه سبزی نخورم فسنجون نخورم

خاک تو سر مردای هول و تنوع طلب

قبول دارم صد در صد ولی خب زن های خراب کارشون بلدن گاهی مردهایی که یه عمر اشتباه نکردن رو هم گول میزن ...

نه هرگز اینطور نیست

شما متوجه ی اشتباهشون نبودی و پنهان شده بوده ولی بلاخره ماه پشت ابر نمیمونه

نه هرگز اینطور نیست شما متوجه ی اشتباهشون نبودی و پنهان شده بوده ولی بلاخره ماه پشت ابر نمیمونه

حالا یه چیزی بگم خیلی از زنا میفهمن ک داره بهشون خیانت میشه ولی بخاطر بچه یا اینکه زندگیشونو خراب نکنن هیچی نمیگن البته تو نسل الان دیگه اینجوری نیس

عزیزم چه ربطی داره یکی جلوی پارتنر یا شوهرخودت لباس باز بپوشه یا عشوه بیاد همین حرفو میزنی منم نگفتم ...

عزیزم قطعا هیچکس خوشش نمیاد یه زن جلو شوهرش از عمد عشوه بیاد..

ولی چه بخوای چه نخوای اون بیرون خیابونی و خونه خراب کن ریخته..

حالا اینجا کی نقش اوله؟؟ شوهر ادم..

اون نباید بذاره دو سه تا خونه خراب کن دستشو بگیرن که خونه زندگی خراب بشه.. من می تونم به اون اعتماد کنم ولی نمی تونم جلو همه هرزه های بیرون بایستم..

تابحال دیدی زنی به یه مرد خیانت کنه بیان بگن مقصر مرد سوم خونه خراب کن بوده؟؟ هیچ وقت همچین حرفی نمیزنن چون معتقدن زن باید به زندگیش متعهد می موند..

حالا هم قضیه همینه..

به خصوص که دیدی تاثیر تاپیکتو... یه خانم دیگه اومد نوشت که کلا زن ها دارن به هم خیانت می کنن. در صورتی که در وهله اول شوهرای هولشون دارن بهشون خیانت می کنن نه اون خیابونیا...

عاشق نویسندگی و کتاب. حامی حقوق حیوانات. شطرنج و شنا و آشپزی رو هم خیلی دوست دارم. کاربریم دست دو نفره یکی خودم یکی خدا پس همه حرف هام رو خودم گردن می گیرم😂 به شدت معتقدم به اینکه انسان هایی که محترم نیستن و فقط توهین می کنن لایق جواب نیستن و جنگ قومیتی مسخره ترین جنگ بین بشره... دوستدار همه تونم! حتی اونایی که دوستدارم نیستن. نامه ای از جانب یه دختر نویسنده برای خدا: خدایا... یعنی می شه یه روزی بایستم و رو به آسمون قشنگت فریاد بزنم شکرت؟ شکرت که ناله های دلم رو بی جواب نذاشتی؟ اصلا بی خیال دورت بگردم... بی خیال ناله های قلب کوچیکم.. همینطور بی دلیل شکرت! شکر وجودت... دوستت دارم خدای مهربون من...

این رابطه کاملا دو طرفس ولی متاسفانه ۹۰ درصد شروع کننده خانما هستن با عشوه و شوخی خرکی و ناز لوندی

خب مرد نباید پا بده

عاشق نویسندگی و کتاب. حامی حقوق حیوانات. شطرنج و شنا و آشپزی رو هم خیلی دوست دارم. کاربریم دست دو نفره یکی خودم یکی خدا پس همه حرف هام رو خودم گردن می گیرم😂 به شدت معتقدم به اینکه انسان هایی که محترم نیستن و فقط توهین می کنن لایق جواب نیستن و جنگ قومیتی مسخره ترین جنگ بین بشره... دوستدار همه تونم! حتی اونایی که دوستدارم نیستن. نامه ای از جانب یه دختر نویسنده برای خدا: خدایا... یعنی می شه یه روزی بایستم و رو به آسمون قشنگت فریاد بزنم شکرت؟ شکرت که ناله های دلم رو بی جواب نذاشتی؟ اصلا بی خیال دورت بگردم... بی خیال ناله های قلب کوچیکم.. همینطور بی دلیل شکرت! شکر وجودت... دوستت دارم خدای مهربون من...

عزیزم قطعا هیچکس خوشش نمیاد یه زن جلو شوهرش از عمد عشوه بیاد..ولی چه بخوای چه نخوای اون بیرون خیابون ...

قطعا این درسته ولی حرف من با زنایی بود ک با مرد متاهل وارد رابطه میشن البته قطعا خودشونم تو زندگی ایندشون ده برابرشو پس میدن