2777
2789
عنوان

خیانت

368 بازدید | 29 پست

من تا چند وقت پیش همیشه توی ذهنم این بود ک خیانتی ک به زنا میشه بخاطر عوضی بودن مرداس ولی هرچی بزرگتر میشم یه چیزایی میبینم ک دارم فکر میکنم این خیانتا بخاطر خیانت به همجنس خودمونه دوستم با مردی صمیمی شده ک زن و بچه داره طرف مربیشه وقتی میخواد بره پیشش یه جوری لباس میپوشه ک واقعا برام عجیبه و باهاش بیرون میره میگه گفته رابطش با زنش خوب نیس و میخوان جدا شن😐😐نه فقط این یا حتی دوستایی رو دیدم ک حسودیشون میشه ک دوتا رابطه خوب باشه و میرن اویزون پسرا میشن پسراهم ک نه گفتن در کارشون نیس

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هم مرد خراب هست هم زن خراب

مرد اگر نخواد هیشکی نمیتونه وادارش کنه و بالعکس زن ذو کسی نمیتونه وادارش کنه

اینا همه از ذات خراب از نداشتن شرافت انسانیت و وجدان میاد

دنبال دلیل خاص براش نگردید

دلیل درون کسیه که خیانت میکنه

عزیزم بازم شروع کردید؟؟

دوستت عوضیه قبول!

اونی که موظفه متعهد باشه هم دوستته؟؟

من گناه دوستتو نمیشورم ولی مرد متاهل و متعهد مشخصا مقصرتر از زنیه که هیچ تعهدی در قبال یه زن دیگه نداره..

خودتخریبی و گناه شویی مرد رو بس کنید

عاشق نویسندگی و کتاب. حامی حقوق حیوانات. شطرنج و شنا و آشپزی رو هم خیلی دوست دارم. کاربریم دست دو نفره یکی خودم یکی خدا پس همه حرف هام رو خودم گردن می گیرم😂 به شدت معتقدم به اینکه انسان هایی که محترم نیستن و فقط توهین می کنن لایق جواب نیستن و جنگ قومیتی مسخره ترین جنگ بین بشره... دوستدار همه تونم! حتی اونایی که دوستدارم نیستن. نامه ای از جانب یه دختر نویسنده برای خدا: خدایا... یعنی می شه یه روزی بایستم و رو به آسمون قشنگت فریاد بزنم شکرت؟ شکرت که ناله های دلم رو بی جواب نذاشتی؟ اصلا بی خیال دورت بگردم... بی خیال ناله های قلب کوچیکم.. همینطور بی دلیل شکرت! شکر وجودت... دوستت دارم خدای مهربون من...

خو در این باره بازم مرد مقصره که پا میده وگرنه باید مرد رو ببندیم تو خونه تا یه وقت جنس مونث بهش نزد ...

قطعا همینجوره ولی خیلی برام عجیبه چرا باید یه زن از ارزش خودش بزنه و زندگی یه زن دیگه رو خراب کنه

عزیزم بازم شروع کردید؟؟دوستت عوضیه قبول!اونی که موظفه متعهد باشه هم دوستته؟؟من گناه دوستتو نمیشورم و ...

عزیزم چه ربطی داره یکی جلوی پارتنر یا شوهرخودت لباس باز بپوشه یا عشوه بیاد همین حرفو میزنی منم نگفتم مرد مقصر نیس میگم چجوری میتونن اینقد سطح و لولشون پایین باشه و ارزش خودشونو نفهمن ک وارد رابطه با مرد متاهل بشن

هم مرد خراب هست هم زن خراب مرد اگر نخواد هیشکی نمیتونه وادارش کنه و بالعکس زن ذو کسی نمیتونه وادارش ...

قبول دارم صد در صد ولی خب زن های خراب کارشون بلدن

گاهی مردهایی که یه عمر اشتباه نکردن رو هم گول میزنن و خیانت صورت میگیره