2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

با هم کلاسیت ازدواج کردی؟؟

نه با یکی از همشهریام

نه اصلا دانشجوی پزشکی نیستم .اونموقع تازه قبول شده بودم جوونی کردم این اسمو گذاشتم .نمیدونم چرا بعضیا فکر میکنن باید شاخ و دم داشته باشیم.من اینستا ندارم و تایم بیکاری میام اینجا.اصلا تو درست میگی .من دانشجو پزشکی نیستم .

وای چقد تجربه تلخیه.. الهی بگردم

همین الان انقدررر تحقیرم کرد که منم بچم که داشت گریه میکرد رو زدم...بعدش شروع کردم گریه..وضو گرفتم انقدر سر نماز گریه کردم و از خدا خواستم فقط رذیل و خوار بشه...انقدررر حقیر بشه که کسیو نتونه تحقیر کنه...

ولی خدا کجاست

من ۱۲ساله با فقر و نداریش زندگی کردم...دوساله پوادار شده...فقط داره اذیت میکنه...صداشو یا مادرش ظبت ...

ببین حواست باشه به هیچ عنوان از خونه نزن بیرون

برای اون مادرشوهرت هم قشنگ زنگ بزن به مامور بیاد صورت جلسه کنه بگو شوهرم و مادرش میگن برو خونه بابات نمیذارن زندگی کنم و تمام

اون برگه رو نگه دار

دوستان منselentia_6 نیستم اشتباه نگیرید من قبل از ایشون بودم اینجا 😊

از بعد طلاق خیلی میترسم

از چیش میترسی مثلاً ؟

من آرزومه بیاد بگه بیا توافقی جدا بشیم برم کار کنم برای خودم زندگی کنم شبا راحت سرمو رو بالشت بذارم ولی میگه بمیری هم طلاقت نمیدم

یعنی میخوای دخترتو باخودت ببری ؟

آره میخوام خودش بگه با من میمونه

الانم میتونه تصمیم بگیره چون ۹ سالشه ولی از شوهرم میترسه

مشه ازش بگی ی کم؟ چجوریه شوهرت؟

بله میشه مثلاً فوری می فهمه که من ناراحتم یا خوشحال از در خونه که وارد میشه می فهمه و بهم میگه

خیلی درکش بالاس روانشناس هی انگار

دست و دلباز هس هر چیز خوشمزه ای باشه اول میده به من من بخورم

هر چیزی که من خوشم. بیاد ببینه برام میخره الان ۱۷ساله ازدواج کردیم ولی انگار نامزد هستیم آنقدر منو دوست داره حوصله ام سر بره میگه سوییچ ماشین رو بردار برو بیرون بگرد خرید کن حال و هوای عوض شه من پیش بچه ها میمونم

خیلی صبور هس فحش اصلا نمیده

ببین حواست باشه به هیچ عنوان از خونه نزن بیرون برای اون مادرشوهرت هم قشنگ زنگ بزن به مامور بیاد صورت ...

اگه بگم به مامور که مادرشوهر و شوهر به زور میگن برو خونه بابات چیکار میکنن؟

اگه بگم به مامور که مادرشوهر و شوهر به زور میگن برو خونه بابات چیکار میکنن؟

هیچی تو برگه مینویسن همه چیزو

اصلأ هم شوهرت و ننش نمیفهمن نگران نباش

من دوتا برگه دارم تجربه دارم همشو میدونم

یه موقع که شوهرت نبود به مامور زنگ بزن بگو اینا میگن از خونه برو منم نمیخوام برم

اونا مینویسن و تو اگه یه روز خواستی بری و شوهرت اگه بره عدم تمکین بزنه با دیدن برگه ی تو محکوم میشه