2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منتظرم دخترم بزرگ بشه طلاقمو بگیرم خانوادم پشتم نیستن میگن طلاق گرفتی اینجا نیا منم دارم از پولای شو ...

چطوری یواش یواش از پولاش جمع میکنی؟ به منم یادبده

شوهر من که آب ازناخنش نمی چکه همش میچپونه تو بانک، دستم نمیزنه همش میگه پول ندارم

تازه یه هفته ست عروسی کردم😅

با هم کلاسیت ازدواج کردی؟؟

من آدمی نیستم که نادون ها رو مجبور به سکوت کنم اتفاقا میذارم حرف بزنند سبک مغزا رو تشخیص بدم😎😎💪🏻😏هر نری بهم درخواست دوستی بده گزارش میزنم مردیکه هول بی ناموس .....😏😏😏

چطوری یواش یواش از پولاش جمع میکنی؟ به منم یادبده شوهر من که آب ازناخنش نمی چکه همش میچپونه تو بانک ...

به من ماهی یه مقدار میده نصفشو طلای صوتی میخرم

اگه برسونم هم یواشکی وام خونگی میذارم

مثلاً میرم یه چیزی میخرم ۱۰۰ هزار به اون میگم ۳۰۰ هزار خریدم تا شک نکنه نگه پولا چیشدن

دوستان منselentia_6 نیستم اشتباه نگیرید من قبل از ایشون بودم اینجا 😊

من ۱۲ساله با فقر و نداریش زندگی کردم...دوساله پوادار شده...فقط داره اذیت میکنه...صداشو یا مادرش ظبت کردم که مادرش میگه تو طلاق نده اذیتش کن یره خونه ی باباش تا مجبور نشیم مهریه بدیم...انقدررر اذیتم کرده و نمیرم خونه بابام که مادرشوهر زنگ زده به بابام که یرو دخترتو ببر خونتون دیگه.

میگه طلاق میخوام میگم بره بده اینجا خونه ی منه...حق و حقوقم رو بده جمع کنم برم