2777
2789
عنوان

بیاااا شکرگذاری امشبو بنویس ❤️

56 بازدید | 13 پست

واسه اتفاقی ک دوس داری بیوفته یا افتادع شکرگذاری کن

خداایاااا شکرتتت شکرتت شکرتتت

شکرت واسه وجود قشنگت

شکرتت هستی کنارمی نمیزاری اذیتم کنن مراقبمی

خدایا ازت ممنونم بابت اتفاقای قشنگی ک سرراهم قرار داره

شکرتتتت بش رسیدمو باهاش خوشبختم کردی

شکرتتت خداجونم

خدایا تو خدای معجزه های بزرگی میدونم برام معجزه میکنی قربونت بشم

شکرتتتت کنارشم دلتنگم شد و برگشت

شکرتتت بش رسیدمو باهاش خوشبختم کردی

شکرتتت منو عشقمو قسمت هم کردی

خداایاااا شکرت دستایی ک سمتت درازکردیم پر برگردوندی قربونت برم ❤️

دعا میکنی بش برسم؟ خیلی سختی کشیدم بخاطرش..یه صلوات برام بفرس  امام حسین تورو ب رقیه ات تا محرم حاجتمو بده دارم جون میدم😭😭😭دعا کن اگ ازدواج کرد هیچوقت اون روز منی نباشه تو این دنیا .چون مجبورم با خنده و شادی برم عروسیش نمیشه نرم ...خیلی بده دعام کن .خدایا امام زمان معجزه کنین برام😓.امام رضااااا تورو ب خدا کمکم کن دست تو دستش بیام حرمت.خدایا توروخدا. شهادت امام رضا مینویسم اینجا امید‌ارم سال دیگ اینموقع تو خونمون باشیم بهش رسیده باشم در حال درست کردن نذری، یا امام رضا تورو ب جوادت 🥺🥺 دعام کنین توروخدا فقط اینجوری ب خدا بگین ک خدا منو عشقمو قسمت هم کنه. دیگ توان ندارم 

خدایااا شکرت امشب با خوشحالی سرمو رو بالشت میزارم شکرتتت فردا با خبر خوب بیدار میشم

شکرتتت دوسم داره شکرت امشب پیام داد شکرت خبر خوش شنیدم

دعا میکنی بش برسم؟ خیلی سختی کشیدم بخاطرش..یه صلوات برام بفرس  امام حسین تورو ب رقیه ات تا محرم حاجتمو بده دارم جون میدم😭😭😭دعا کن اگ ازدواج کرد هیچوقت اون روز منی نباشه تو این دنیا .چون مجبورم با خنده و شادی برم عروسیش نمیشه نرم ...خیلی بده دعام کن .خدایا امام زمان معجزه کنین برام😓.امام رضااااا تورو ب خدا کمکم کن دست تو دستش بیام حرمت.خدایا توروخدا. شهادت امام رضا مینویسم اینجا امید‌ارم سال دیگ اینموقع تو خونمون باشیم بهش رسیده باشم در حال درست کردن نذری، یا امام رضا تورو ب جوادت 🥺🥺 دعام کنین توروخدا فقط اینجوری ب خدا بگین ک خدا منو عشقمو قسمت هم کنه. دیگ توان ندارم 

خدایا شکرت که عروسیم به خوبی و خوشی سپری شد

خدایا شکرت

نه اصلا دانشجوی پزشکی نیستم .اونموقع تازه قبول شده بودم جوونی کردم این اسمو گذاشتم .نمیدونم چرا بعضیا فکر میکنن باید شاخ و دم داشته باشیم.من اینستا ندارم و تایم بیکاری میام اینجا.اصلا تو درست میگی .من دانشجو پزشکی نیستم .

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خداجونم شکرت واسه شامی ک خوردم شکرت واسه سقف بالاسرم

شکرت واسه زندگی قشنگم شکرت ب زودی زود همه چی درست میشه و قشنگ میشه

خدایا شکرت باهاش ازدواج کردم شکرت مانع ها رو برداشتی و منو عشقمو قسمت هم کردی

خدایا شکرت بابت سلامتی و آرامش

شکرت بابت همسرم

شکرت بابت خانوادم

شکرت بابت اینکه جهیزیه ام کامل شد

شکرت که خونمون کامل شد

شکرت که سر خونه زندگی نقلی و ساده خودمون با آرامش زندگی میکنیم دوتایی🤍

☁️

خدایاشکرت بابت آرامش و ثروتی که وارد زندگیم کردی

خدایاشکرت فردا روز عالی در پیش دارم

خدایاشکرت پر از رزق و روزی ام

خدایاشکرت دیدگاهم مثبته

خدایاشکرت برای تن سالم خودم و خانوادم

خدایاشکرت برای دلم که واسه همه خوبی میخاد

خدایاشکرت برای وجود همسر خوبی ک دارم

خدایاشکرت شکرگذارم

نظر مخالف داری ریپلای نکن لطفان حوصله بحث ندارم،توتاپیکی ک نظر میدم فقط واسه استارترهست نخود آش نکن خودتو،اگر بیشتر از ۶ ماه تاپیک نزدم مطمئن شید دیگه تو این دنیا نیستم ،واسم فاتحه بخونید 🥺عشقِ پیشی🥺🐈‍⬛لُرم💪💪💪❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥 79

خدایا شکرت واسه سقف خونمون..

خدایا شکرت برا سالم بودن خانوادم

خدایا شکرت که هوامو داری

شکر شکر شکر🤍

میدونم منو به عشقم میرسونی خدا جونم مطمئنم

چو خدا بود پناهت،به دلت غصه نیاید'🌱.درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم❌️🙏🏻#یه_مینیمالیست با شلوار گل گلی🤣🎀✨️

ای عزیزم من امروز دنبال شما میگشتمخوبی؟

ممنونم گلم