2777
2789
عنوان

دلم گرفته

72 بازدید | 9 پست

سلام.

بچه ها باز یهو دلم گرفته....میشه لطفا برام دعا کنید

و از خدا برا مادرم لیلا و داداشم علیرضا و خودم (آرزو)عمرطولانی همراه باسلامتی و بندگی و شادی و رزق بخواهید.

میشه دعا کنید خدا ما ۳ تا رو همیشه کنارهم نگه داره.

هر ۳ تامون یار امام زمان کنه🙏

میشه برا حاجتم که در مورد مامانم هست ی صلوات بفرستید؟♥️اَللّٰهُمَّ عَجِّل لِوَلیَّکَ الفَرَج اَدرِکنی یامَهدی علیه السلام

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ایشالاشما هم برا من دعا کنیداسمم فاطمهدعا کنید بچها بهش برسم توروخدا

صلوات فرستادم برات

میشه برا حاجتم که در مورد مامانم هست ی صلوات بفرستید؟♥️اَللّٰهُمَّ عَجِّل لِوَلیَّکَ الفَرَج اَدرِکنی یامَهدی علیه السلام

ایشالاشما هم برا من دعا کنیداسمم فاطمهدعا کنید بچها بهش برسم توروخدا

واقعا خیلی سخته این شرایط درکت میکنم ولی یک چیز هست که خیلی مهمه اگه واقعا خودش بخوادتت بهش میرسی و اگه یک طرفه باشه بی نتیجه اس

اینو هم بسپارش به خدا و فقط بذار زمان بگذره اونوقت خیلی چیزها مشخص میشه

واقعا خیلی سخته این شرایط درکت میکنم ولی یک چیز هست که خیلی مهمه اگه واقعا خودش بخوادتت بهش میرسی و ...

اینقد که گریه کردم حد نداره

عکساشو میبینم گریه میکنم حتی اسمشو میشنوم گریه میکنن

۲ روزه هیچی نخوردم و فقط گریه

دوسم داره مطمئنم و میگه امیدوار باش درست میشه به هم میرسیم و زندگی میکنیم با عشق

چو خدا بود پناهت،به دلت غصه نیاید'🌱.درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم❌️🙏🏻#یه_مینیمالیست با شلوار گل گلی🤣🎀✨️

اینقد که گریه کردم حد ندارهعکساشو میبینم گریه میکنم حتی اسمشو میشنوم گریه میکنن ۲ روزه هیچی نخوردم و ...

اگه خواستی یکم خالی بشی درخواست بده سخته میدونم باور کن با زمان همه چیز حل میشه فقط بگذره اگر هم بخوادتت مطمئن باش الان تو هر شرایطی که هم باشه خواستگاریت رو میکنه سعی کن ساده نباشی و اگه هم بخوادتت تمام سختی ها رو به جون میخره تا به دستت بیاره

عزیزم

😔

تنها چیزی که آرومم میکنه همینه که ما ۳ تا رو باهم ببره به بهشت