2777
2789

اولی زیبا باهوش خوش اخلاق خوش رفتار تمیز و مرتب

دومی قیافه معمولی درس نخون پرخاشگر بداخلاق به شدت هم کثیف و نامرتب

ولی خوب دوتاشون رو به جور دوست دارم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هنه چی به ژنتیک برمیگرده حالا خوشگله به کی رفته؟

خانوم و آقای عزیز به❌هیچ عنوان❌درخواست دوستی ندین هیچ تمایلی به دوست شدن با کسی اینجا ندارم علاوه بر رد دوستی توی اعلانات هم پاک میکنم. اگه جوابت رو نمیدم حوصله بحث کردن با آدم های بیکار و توهمی رو ندارم.

دخترای منم از زمین تا آسمون فرق دارن باهم

نظر مخالف داری ریپلای نکن لطفان حوصله بحث ندارم،توتاپیکی ک نظر میدم فقط واسه استارترهست نخود آش نکن خودتو،اگر بیشتر از ۶ ماه تاپیک نزدم مطمئن شید دیگه تو این دنیا نیستم ،واسم فاتحه بخونید 🥺عشقِ پیشی🥺🐈‍⬛لُرم💪💪💪❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥 79

آخه همه تعریف اولی رو می کنن تا می بینن می گن وای چقدر دخترت خانومه خدا شاهده تو هر مجلسی می ره به ب ...

دومی هم ی خصوصیات مثبتی داره حتما. اونا رو هم ببین

ویران شده را حوصله منت معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند....... 

شاید توجه به اون خوشگله بیشتره دومی بیچاره احساس خشم داره درونش. من که اینطور بزرگ شدم

جدی؟ شاید

خودم که توجه ام به کوچیکه بیشتره چون دومی عاقل تره فهمش بیشتره متوجه می شده خواهرش بیشتر بهم احتیاج داره