2777
2789
عنوان

چرا ازدواج اینجوری شده

149 بازدید | 15 پست

اکثر دخترا فقط میخوان ازدواج کنن یا دوست پسر داشته باشن که از بقیه عقب نمونن. حداقل تو نی نی سایت که اکثرا اینجوریه. اصلا به اینکه طرف چجور آدمی هست فکر نمیکنند اینکه الان اگه با یه سری از اخلاقای دوست پسرشون نمیتونن اوکی باشن بعدا که ازدواج کنند همین میشه یه چیز بزرگ و خودش تبدیل به طلاق میشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اينجا هم نكفتن با هر كيس مزخرفي ازدواج كنيم قطعا منظورشون كيس خوبه

میگه من با مشروب خوردن شوهرم نمیتونم کنار بیام و میخوام جدا شم از مجردی این جوری بود ومن من میدونستم اما پیش خودم گفتم درست میشه. خب اگه این شخص از قبل به فکر این بود اصلا با اون آدم ازدواج نمیکرد که بخواد جدا هم بشه

به خاطر این هست که نگاه جامعه به یه خانم متاهل بالای ۳۵ سال نگاه خوبی نیست و به اصطلاح بهشون متاسفانه میگن ترشیده و این فشار جامعه هست که دیگه هر دختری متاسفانه راضی میشه با اولین کسی که میاد وارد رابطه بشه و یا حتی ازدواج کنه تازه الان این مسئله بهتر شده قبلا که سنتی ازدواج میکردن خیلییی بدتر بوده

میشم یه خانم دکتر داروساز خفن ... مطمئنم 💖دانشجوی داروسازی🧪💊💉

به خاطر این هست که نگاه جامعه به یه خانم متاهل بالای ۳۵ سال نگاه خوبی نیست و به اصطلاح بهشون متاسفان ...

متاسفانه خیلی از مردم فضول هستند و به ازدواج نکردن دیگران هم کار دارند.

متاسفانه خیلی از مردم فضول هستند و به ازدواج نکردن دیگران هم کار دارند.

نگاه ها یجوری هست که انگار کسی تو رو نخواسته تو حتما یه عیبی داشتی

میشم یه خانم دکتر داروساز خفن ... مطمئنم 💖دانشجوی داروسازی🧪💊💉

از بس خانواده ها و اطرافیان بد شدنبه یه متاهل کم سن که چیزی حالیش نباشه خیلی بیشتر عزت و احترام میذا ...

اينو خيلي موافقم و به جشم ديدم در مورد خودم كه فاميل قبل و بعد متاهليم جه برخوردي داشتن زمين تا اسمون متفاوت اصلا بعدش عجيب تحويل ميكرفتن قبلش اصلا

نگاه ها یجوری هست که انگار کسی تو رو نخواسته تو حتما یه عیبی داشتی

آره واقعا. به این جور آدما باید گفت به شما اصلا مربوط نیست که کی ازدواج میکنه کی نمیکنه سرت تو زندگی خودت باشه